Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Altec Lansing introduceert nieuw luidsprekersysteem voor de pc

Expressionist PLUS combineert compact design met functionaliteiten

Hoofddorp, 8 juli 2009 ­ Altec Lansing, een divisie van Planttronics Inc. en marktleider in digitale audio, kondigt vandaag de Expressionist PLUS (FX3021) aan. Dit is het laatste product in de ExpressionistTM luidsprekerlijn voor de pc. Het compacte systeem brengt voor ¤ 99,99 overweldigend geluiid voor elke desktop.

'Voor zijn kleine formaat zorgt de subwoofer voor een ongelooflijk geluid', zegt Kristie van den Broek, marketingmanager Benelux en Nordics bij Altec Lansing. 'Door het design te stroomlijnen en de satellieten draaibaar te maken, hebben we het voor de luisteraar makkelijk gemaakt om te genieten van een diep, rijk geluid ongeacht van welk afstand of van welke hoek er wordt geluisterd. Wij geloven dat - in deze prijscategorie - dit de best presterende pc luidspreker op de markt is.'

De Expressionist PLUS biedt uitstekende geluidskwaliteit via het 2.1 channel subwoofer-satellietsysteem. De subwoofer heeft de vorm van een omgedraaide conus en een 5.25-inch, long-throw driver voor een bas tot 50 Hz. De basoutput kan gemakkelijk worden geregeld. Hierdoor kan de gebruiker een optimale balans bereiken tussen de sub en de satellieten. Het hele systeem heeft een vermogen van 33 watt.

De dubbele 2-inch satellieten van de Expressionist PLUS maken het systeem compleet, en zijn het bewijs van het indrukwekkende design en simpliciteit. De innovatieve vorm geeft blijk van Altec Lansing's vakmanschap en zorgt voor een natuurlijk klinkend geluid. De satellieten kunnen in elke richting gedraaid worden en op de juiste afstand en hoogte worden geplaatst. Het eindresultaat is een diep en realistisch stereogeluid dat nauwkeurig is afgestemd op het luistergebied.

Het compacte formaat van de Expressionist PLUS maakt het tot een perfecte aanvulling voor computers en laptops en voor entertainmentapparaten met een 3,5 mm verbinding zoals een iPod(TM). De aan- en uitknop en de volumeregelaar zijn zodoende geplaatst dat ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Het Expressionist PLUS FX3021 pc luidsprekersysteem van Altec Lansing is per direct beschikbaar bij retailers in consumentenelektronica in België en Nederland.

Over Altec Lansing
Al meer dan 70 jaar wordt Altec Lansing door audiofielen gezien als 's werelds meest waardevolle en innovatie audiomerk. Het bedrijf heeft een unieke geschiedenis op het gebied van innovatie zoals de introductie van de eerste talkie film speakers, het eerste iPod docking station en de eerste 'Works with iPhone' luidsprekersysteem. Altec Lansing levert een brede range audiosystemen voor in huis en voor de werkomgeving; een reeks van koptelefoons; en de populaire lijn inMotion(TM) luidsprekersystemen voor draagbare digitale spelers. Altec Lansing, onderdeel van Plantronics Inc., heeft zijn hoofdkwartier in Milford, PA.

Altec Lansing, Audio Alignment, Expressionist, en inMotion zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Plantronics, Inc. iPhone is een handelsmerk van Apple, Inc. en iPod is een handelsmerk van Apple, Inc. geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: www.alteclansing.com