SNT Groep NV



SNT onderscheidt zich door COPC hercertificering

Certificering garandeert hoogste kwaliteit, klanttevredenheid en operationele prestaties voor klanten van SNT

Zoetermeer, 9 juli 2009 - Contactcenterprofessional SNT was vorig jaar al het enige Nederlandse facilitaire contactcenter dat in het bezit was van een COPC certificaat. Dit jaar bewijst SNT ook onder zeer uitdagende omstandigheden het certificaat waard te zijn. Met de hercertificering laat de organisatie zien deze internationale kwaliteitsstandaard voor contactcenters wederom op alle gebieden binnen de organisatie te beheersen en toe te passen en succesvol te blijven als betrouwbare partner. Het certificaat bekrachtigt daarnaast de kwaliteit- en prestatiemissie van de organisatie.

Onlangs zijn ook nog eens 16 SNT medewerkers COPC Registered Coordinator geworden, waarmee het totale aantal RC's op 27 komt. Dit stelt SNT nog beter in staat de opgedane kennis en ervaring uit het certificeringstraject te verankeren in haar organisatie en aan te wenden om het beste contact center te zijn en te blijven.

SNT ontving het COPC-certificaat na een uitgebreide audit door het gelijknamige instituut. Volgens COPC Inc. bleek SNT op diverse fronten, waaronder cross-selling, een significante verbetering te hebben doorgevoerd. In 2008 ontving de organisatie de COPC-certficering voor de dienstverlening voor ING. De hercertificering van dit jaar bewijst dat SNT ook tijdens een dynamische reorganisatie aan de zijde van de opdrachtgever de prestaties op niveau weet te houden en continu verbeteringen aanbrengt in de organisatie als geheel.

"Het certificeringstraject levert SNT veel kennis en ervaring op om haar kwaliteitsbeleid breed te kunnen doorontwikkelen", aldus Daniëlle Morf, Manager Training & COPC bij SNT. "Om op topniveau te kunnen blijven presteren doet SNT er alles aan om zijn medewerkers de benodigde handvatten te geven. Naast de Registered Coordinator trainingen heeft SNT haar interne opleidingen volledig ingericht op basis van een combinatie van haar jarenlange ervaring in de contactcenterbranche en de opgedane ervaring door COPC-certificering. Ook de processen die 'compliant' en succesvol zijn bevonden door COPC, worden organisatiebreed ingezet met als doel de beste aanbieder op het gebied van customer care en sales te zijn."

De afkorting COPC staat voor Customer Operations Performance Center. Met het COPC-besturingsmodel zijn alle processen en werkmethoden dusdanig ingericht dat de contactmomenten met de opdrachtgevers en hun klanten effectief en efficiënt verloopt. SNT heeft een eigen COPC-afdeling met Consultants die allen COPC Registered Coordinator en COPC Registered Internal Auditor zijn.

Meer informatie

SNT Nederland B.V.
Sandra Hulsenboom
Tel: 079-3686905

Email: shulsenboom@nl.snt.com