NCRV

Family Matters

Speedgebruiker door het lint in Family Matters

Donderdag 9 juli

20.00 uur, Nederland 3

In de derde aflevering van het NCRV-programma Family Matters ontwaken de families in de wildernis, waar ze hebben gekampeerd. De regen komt met bakken uit de hemel en iedereen is koud en nat.

Speedgebruiker Abel (17) laat duidelijk zien waarom hij hier is. Onder luid gevloek en getier gaat hij zijn tent te lijf en na een confrontatie met coach Martijn gaat hij er vandoor. Hij verdwijnt in de bossen en laat de groep geschokt achter. Er wordt een begin gemaakt met de dagelijkse corveetaken op de boerderij en hoofdcoach Keith Bakker start op geheel eigen wijze met zijn therapiegroepen. Als geen ander weet hij binnen enkele minuten de vinger op de zere plek te leggen en met die werkwijze maken nu ook de families voor het eerst kennis.

Dit levert meteen veel emoties op als blijkt dat de zusjes Rutten erg te lijden hebben onder het vertrek van hun vader en Nicole (14) bekent dat ze geslagen wordt door haar broer Davey (17). En gameverslaafde Mike (16) krijgt, nu hij al twee dagen niet achter de computer heeft gezeten, last van de eerste afkickverschijnselen...

Deze uitzending was eerder te zien in 2009.