Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / bestemmingsplan Huissen, uitbreiding begraafplaats De Hoeve

Vastgesteld bestemmingsplan Huissen, uitbreiding begraafplaats De Hoeve

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 lid 3 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Lingewaard op 25 juni 2009 het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld:

Bestemmingsplan Huissen, uitbreiding begraafplaats De Hoeve.

Dit bestemmingsplan beoogt een uitbreiding van de begraafplaats aan de noordzijde van de huidige begraafplaats De Hoeve mogelijk te maken.

Met ingang van donderdag 9 juli 2009 ligt het vastgestelde plan gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel Lingewaard, telefoon (026) 326 01 11. Het bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar gesteld op www.lingewaard.nl (home/wonen en leven/ projecten ruimtelijke ordening/ bekendmakingen).
Gelet op artikel 8.2 lid 1 a Wro juncto artikel 6:13 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat niet geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, binnen de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State,

Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bemmel, 8 juli 2009

download Bestemmingsplan

download Regels bestemmingsplan

download Toelichting bestemmingsplan

download Natuurtoets

download Notitie bodem

download Raadsbesluit