Politie Drenthe

Donderdag

Provincie Drenthe, 09-07-2009

Aanhouding huiselijk geweld

COEVORDEN Een 45-jarige man uit Coevorden is woensdagmorgen aangehouden voor huiselijk geweld. De man zou zijn vrouw hebben bedreigd. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het protocol Huiselijk Geweld is opgestart. (2009024925)

Agressieve vrouw aangehouden

ASSEN Woensdagmiddag is een 42-jarige vrouw uit Assen aangehouden. De vermoedelijk beschonken vrouw hield zich vervelend op bij een aantal winkels aan de Gedempte Singel. Toen agenten de vrouw hierop aanspraken werd zij agressief, bespuugde de agenten en schold hen uit. Hierop is de vrouw aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. (2009025049)

Winkeldief aangehouden

EMMEN Woensdagmiddag is een 40-jarige man uit Emmen aangehouden voor winkeldiefstal. De man had etenswaren uit een winkel aan het Valkenveld meegenomen zonder te betalen. Het winkelpersoneel zag dit en alarmeerde de politie. De man kon hierop worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt. (2009025094)

Aanhoudingen drugsbezit

KLAZIENAVEEN Woensdagavond zijn twee mannen van 20 en 21 jaar en twee meisjes van 15 en 17 jaar, allen uit Klazienaveen, aangehouden. Hier viertal zat in een auto welke geparkeerd stond aan de Koriander. Toen surveillerende agenten hen aanspraken gaven ze aan een gebruikershoeveelheid weed bij zich te hebben. Bij verdere controle bleek er een grotere hoeveelheid weed in de auto aanwezig te zijn. Het viertal is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt. (2009025117)

Politie controleert verkeer

COEVORDEN Woensdagmiddag heeft de politie het verkeer op de N863 ter hoogte van Coevorden gecontroleerd op snelheid. Ten tijde van de controle hebben 1000 bestuurders de radarcontrole gepasseerd. 85 hiervan waren in overtreding en hadden de toegestane maximum snelheid van 80 km/u overschreden. De hoogst gemeten snelheid tijdens deze controle was 122 km/u. Alle overtreders zullen thuis een bekeuring ontvangen. Weten waar Politie Drenthe controleert? Kijk op www.verkeershandhaving.nl bij controles.

Samen kunnen we werken aan een veiliger verkeer.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.