Royal Haskoning


Royal Haskoning investeert in jong talent

9-7-2009

Royal Haskoning gaat een intensieve samenwerking aan met Hogeschool Zeeland. Vanaf aankomend collegejaar krijgen studenten civiele techniek de kans om de laatste twee jaar duaal te studeren. Zij doen werkervaring op bij Royal Haskoning in Goes en gaan één of twee dagen naar school. Op deze manier draagt het bedrijf bij aan kwalitatief goed onderwijs en investeert het in jong talent.

Op 6 juli heeft Royal Haskoning een samenwerkingsovereenkomst getekend met Hogeschool Zeeland: een leer-werkovereenkomst, een arbeidsovereenkomst en een overeenkomst voor het verzorgen van cursussen aan studenten. Naast Royal Haskoning, bieden ook Grontmij Middelburg, Rijkswaterstaat Zeeland en Waterschap Zeeuwse Eilanden studenten de mogelijkheid bij hen werkervaring op te doen. De bedrijven en overheden verzorgen tevens diverse cursussen in de eerste twee studiejaren van de opleiding. Zij doen dit in samenwerking met docenten civiele techniek.
Royal Haskoning vindt deze samenwerking met Hogeschool Zeeland erg waardevol. De opleiding civiele techniek van Hogeschool Zeeland valt onder de Delta Academy: een academie voor opleidingen op het gebied van land, water en het leven in deltagebieden. Ook Royal Haskoning is actief binnen deze werkvelden. Door jong talent de kans te bieden bij Royal Haskoning ervaring op te doen, investeert het bedrijf in potentiële nieuwe medewerkers voor de toekomst.

Meer informatie

Margie Alders
Margie Alders
T +31 (0)24 3284393
E Margie Alders