Gemeente Coevorden

Deelgebiedscommissie III zoekt nieuwe leden

Deelgebied III van het project Buitengewoon Platteland is op zoek naar nieuwe leden. Deelgebied III is het zuidwestelijke deel van de gemeente Coevorden: de dorpen Dalerpeel, Geesbrug, Nieuwe Krim en Steenwijksmoer, en het gebied van Nieuw-Zwinderen, Veenhuizen, Valsteeg en De Mars.

De deelgebiedscommissie houdt zich bezig met het behoud en de verbetering van de leefbaarheid van dit gebied. De commissie probeert dit te doen samen met de organisaties van Plaatselijk Belang van de dorpen en met alle bewoners. Ze zorgen ervoor dat het ook in de toekomst goed en prettig wonen en leven is.

Enkele leden hebben of gaan de deelgebiedscommissie verlaten. Daarom is de commissie op zoek naar nieuwe leden. Bij voorkeur mensen uit Dalerpeel, Nieuwe Krim, Steenwijksmoer en uit het gebied van Nieuw-Zwinderen, Veenhuizen, De Mars of Valsteeg (Geesbrug is op dit moment al ruim vertegenwoordigd).

Wilt u zich inzetten voor ons buitengewoon mooie gebied, heeft u ideeën over wat er in ons gebied te verbeteren valt, en wilt u daar zelf iets aan doen? Neem dan contact op met Len van Rosmalen van de gemeente Coevorden (0524- 598 118) of met Betty Hoogeveen, voorzitter van deelgebiedscommissie III. Dit kan telefonisch (06-52094771 of 0524-290990) of per e-mail: bettyhoogeveen@yahoo.com.