Gemeente Leidschendam-Voorburg


Doe mee aan Duurzame Dinsdag

9 juli 2009 - Loopt u rond met een duurzaam idee of kent u anderen die dat hebben? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag en maak kans op daadwerkelijke realisering van uw idee! Burgers, bedrijven, verenigingen, stichtingen of overheden, kortom iedereen die goede ideeën heeft op het gebied van duurzaamheid kan tot 3 augustus zijn of haar initiatief indienen op www.duurzamedinsdag.nl.

logo duurzame dinsdag

Duurzame Dinsdag 1 september
Jaarlijks is het twee weken voor Prinsjesdag, 1 september, Duurzame Dinsdag. In het oude Tweede Kamergebouw ontvangt een minister op 1 september het koffertje met grote en kleine ideeën voor een duurzame samenleving. Deze initiatieven worden aangeboden met als doel ze te laten ondersteunen door de verschillende ministeries. Daarnaast ontvangen de beste initiatieven prijzen ter ondersteuning van de realisatie. En personen die zich extra hebben ingezet voor een duurzame samenleving krijgen van minister Cramer het Duurzame Lintje opgespeld.

In Zuid-Holland: Duurzame Dates op 14 oktober in gaststad Delft Maar dat is nog niet alles! In Zuid-Holland koppelen we kansrijke ideeën aan organisaties die kunnen helpen het idee daadwerkelijk te realiseren. Deze Duurzame Dates vinden plaats op 14 oktober in gaststad gemeente Delft.

Doe mee en stuur ideeën of nominaties in vóór 3 augustus Heeft u een idee of kent u anderen die dit hebben? Stuur dan uw initiatief in vóór 3 augustus via: www.duurzamedinsdag.nl en breng anderen op de hoogte! Op deze site kunt u ook mensen nomineren voor het Duurzame Lintje. Wie weet wordt uw idee genomineerd voor de landelijke prijsuitreiking op 1 september of komt u op 14 oktober in contact met partijen die uw idee werkelijkheid laten worden!

banner dd

Duurzame Dinsdag Zuid-Holland wordt ondersteund door de Provincie Zuid-Holland en Fonds 1818. Dit jaar is Delft de gaststad.

De dag is een initiatief van:
IVN Nederland (organisator), SME Advies, Nederlandse Vrouwen Raad, Nationale Jeugdraad, TEMA-NL, Stichting Mondiale Samenleving, Provincie Zuid-Holland, Greenwish.