Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Raymond van Bergen nieuwe Business Development Manager Nederland bij Teleperformance

Donderdag 09 juli 2009

Per 15 juni 2009 is Raymond van Bergen gestart bij Teleperformance als Business Development Manager Nederland. In deze functie zal Raymond zich gaan richten op het werven van nieuwe klanten voor Teleperformance in Nederland.

Met de komst van Raymond van Bergen haalt Teleperformance een ervaren en enthousiaste contact center specialist in huis. Raymond:" Teleperformance is een marktleider op het gebied van klantencontact zowel lokaal als internationaal, dus de beste plaats om mijn ervaring van de contactcenter branche te gebruiken en uit te breiden". Eerder was Raymond werkzaam als Senior Client Services Manager bij HECC Alliance in Boxtel.


---

Over Teleperformance
Teleperformance is in de Benelux actief sinds 1993 en is uitgegroeid tot een top speler op deze markt voor contactcenter dienstverlening. Teleperformance heeft vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond, Maastricht en Brussel en werkt voor een groot aantal prominente merken in diverse branches. Als wereld marktleider combineert de Teleperformance Group internationale expertise en best-practise met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance (NYSE Euronext Parijs: FR 0000051807), realiseerde in 2008 een omzet EUR 1,784 miljard.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Raymond van Bergen - Business Development Manager Nederland Telefoonnummer: +31(0) 6 150 23 933 of via e-mail: raymond.vanbergen@teleperformance.nl