Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 11.30 uur

Utrecht , 09-07-2009

Aanrijding letsel

BAARN- Op woensdag raakte een meisje gewond nadat zij in aanrijding was gekomen met een graafmachine. Omstreeks 08.00 uur reed een 11-jarige meisje uit Baarn op haar fiets over de Veldstraat. Vermoedelijk schrok ze van de graafmachine die daar aan het werk was en reed tegen de kraan aan en raakte gewond aan haar hoofd. Zij werd met een hoofdwond vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

BAARN- Op donderdag werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Omstreeks 00.15 uur werd de 28-jarige man uit Soest gecontroleerd op de Amsterdamsestraatweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 725 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Aangehouden na geweld

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op woensdagmiddag werden drie personen aangehouden na een conflict. ontstond er na een aanrijding een verkeersconflict. Omstreeks 17.30 uur liep een vrouw (geg.onb.)over de Snoekbaarsweg en wilde in een auto stappen van haar vriend, een 39-jarige man uit Bunschoten. Plotseling kwam een 34-jarige vrouw uit Bunschoten hard aanrijden in haar auto en reed in de richting van de vrouw. Zij moest wegspringen op niet te worden aangereden. Vervolgens reed de 34-jarige weg en botste tegen een hek aldaar. Door de bijna aangereden vrouw werd vervolgens een baksteen tegen de ruit van de auto gegooid. De politie werd gewaarschuwd en de 34-jarige vrouw en de 39-jarige man en vrouw werden aangehouden. Na verhoor konden de laatste twee het bureau weer verlaten. De 39-jarige vrouw werd ingesloten voor verhoor. Vermoedelijk ligt oorzaak van dit geweld in de relationele sfeer. De politie heeft de zaak in onderzoek.