Gemeente Delft

Expositie 'Ontmoetingen met Delft 2030' in Bouwplaats Delft

In de gemeentelijke expositie Bouwplaats Delft in het Techniek Ontmoetings Punt (TOP) aan de Hippolytusbuurt 14 is de expositie 'Ontmoetingen met Delft 2030' geopend.

'Ontmoetingen met Delft 2030' is de titel van de Ontwerp Ruimtelijke Structuurvisie, die de gemeente dit voorjaar naar buiten heeft gebracht. De structuurvisie schetst een beeld van Delft in 2030. De belangrijkste beelden uit deze visie zijn weergegeven op verschillende tentoonstellingspanelen. Ze tonen hoe de stad er in de toekomst uit kan gaan zien. Dus waar gebouwd kan worden, hoe we met het groen in en rond de stad omgaan, hoe Delft meer een stad aan de Schie kan worden en hoe Delft zich verder kan ontwikkelen als een gewild, stedelijk woon- en werkmilieu. De presentatie 'Ontmoetingen met Delft 2030' is tot begin augustus te bekijken.

De gemeentelijke expositie, Bouwplaats Delft, geeft de bezoeker aan de hand van tekst en foto's een overzicht van de grote projecten die in Delft gerealiseerd worden.

Bouwplaats Delft en TOP zijn geopend van maandag t/m zondag van 12.00 - 17.00 uur. Voor meer informatie: www.gemeentedelft.info en www.topdelft.nl

Noot voor de redactie (