ABVAKABO FNV

Populaire versie van cao Welzijn beschikbaar

De vernieuwde Cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening 2008-2011 is nu in drukvorm beschikbaar, samen met het bijbehorende Functieboek.

Volgens afspraken in de cao worden beide boekjes door de werkgever beschikbaar gesteld aan alle leden van OR-en en PVT's en ter inzage neergelegd voor de overige werknemers. Leden van ABVAKABO FNV ontvangen binnenkort een USB-stick thuis met de volledige teksten van beide boekjes én met de gedrukte weergave van de brochure over de vier belangrijkste vernieuwingen.

Van 24 augustus tot en met 15 september wordt op 25 plaatsen in het land voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd voor leden. De bijeenkomsten zijn bedoeld om de vier belangrijkste vernieuwingen van de cao goed toe te lichten en de werknemers in de branche te adviseren over de keuzes die gemaakt moeten worden voor het veilig stellen van het vervallen seniorenverlof.

Download Brochure CAO Welzijn
Download CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening Download Functieboek CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening