Gemeente Enschede

Openingstijden Loes-loket

Loes gaat ook met vakantie

Het Loes-loket heeft in verband met de vakantie een aantal dagen vrij. Op 15 juli, 17 juli en de week van 20 tot en met 25 juli is Loes niet bereikbaar. Het Loes- loket is vanaf nu geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur.

Het loket is op zaterdag niet meer geopend. Voor ouders die niet binnen de aangegeven tijden bij het loket kunnen komen, bestaat er altijd de mogelijkheid om telefonisch een afspraak te maken voor een tijdstip dat wel past.

Loes
Loes adviseert in opdracht van de gemeente Enschede ouders en/of verzorgers bij de opvoeding van hun kind(eren). Ouders en verzorgers kunnen bij Loes terecht met al hun (kleine en grote) vragen en problemen over opvoeden. Voor de meeste problemen bestaat een goede en eenvoudige oplossing. De praktische tips van Loes geven soms nét even die andere, juiste invalshoek. De adviezen van Loes zijn gebaseerd op het programma Triple P (zie www.triplep-nederland.nl). Dit programma helpt ouders om op een positieve manier op te voeden en draagt bij aan de ontwikkeling van hun vaardigheden en zelfvertrouwen.

Meer informatie
Meer informatie over de lezingen en over Loes zelf is te verkrijgen via www.loes.nl of via telefoonnummer 053 - 430 7022. Loes is ook bereikbaar via haar loket in de Openbare Bibliotheek (jeugdafdeling). Het loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 - 17.00 uur.

Geplaatst: 09 juli 2009.

9 juli 2009