Jong talent Julie Nash laat Swirl's swingen

09/07/2009 16:30

MissPublicity

Streetwise ijsje 'on tour' in Greyhound bus

Met een unieke Amerikaanse Greyhound bus toert het ijsmerk Swirl's deze zomer door Nederland. De Greyhound Bus komt aan op de leukste events om daar de echte ijsliefhebber te laten genieten van de bekende bekers Swirl's. En daarbij swingt het ijsmerk ook nog eens met een swirly song van Julie Nash.

Hop on the bus met Julie

Zangeres Julie Nash komt uit met een 'feel good' zomernummer "Swirl me around" en kon het niet laten deze song te laten horen bij Swirl's. Het ijsmerk stond meteen te springen doordat het nummer zo goed bij het merk past. Het feestelijke "Swirl me around"van Julie zal daarom geregeld te horen zijn op en om de Greyhound Bus en wie weet wordt het net zo'n hit als het lekkere Swirl's.

Choose your own

Bij Swirl's draait alles om keuzes. Twee verschillende smaken ijs, vers fruit als meloen en aardbei, en een lekkere topping worden zelf gekozen door de Swirl's lover. Dit maakt elke Swirl's uniek. Naast de al bestaande, vertrouwde Swirl's container is de Greyhound bus nu het nieuwste verkooppunt waar je je eigen Swirl's kiest. In augustus is de Greyhound Bus of container in ieder geval on tour bij Decibel Outdoor, Lowlands en Mysteryland. Mis je de bus en reis je per trein, dan kom je Swirl's gelukkig ook op veel stations tegen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





(http://www.swirls.nl)