Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos brengt dienstverlening naar hoger niveau door uitbreiding accountteam

~ Nieuwe accountmanagers met jarenlange praktijkervaring aangesteld ~

Eindhoven, 9 juli 2009 - AAC Cosmos heeft Richard Termaat (38) en Ilco Zeggelaar (41) aangesteld als respectievelijk Senior Accountmanager en Operational Accountmanager. Hun aanstelling past in de strategie van AAC Cosmos om de dienstverlening richting haar klanten naar een nog hoger niveau te brengen. Beide heren brengen jarenlange ervaring mee uit diverse ICT-sectoren.

Termaat heeft 15 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening in verschillende commerciële functies op het gebied van personele dienstverlening, detachering, consultancyprojecten en outsourcing. Deze kennis heeft hij onder andere opgedaan bij Simac en 2e2, voorheen Dynomic. Bij AAC Cosmos richt hij zich als Senior Accountmanager op het professionaliseren van de bestaande outtasking-diensten.

Zeggelaar ondersteunt met zijn uitgebreide kennis over Microsoft, Unix, VMware, storage en back-up de accountmanagers van AAC Cosmos. Deze ervaring heeft hij onder andere opgedaan als Manager Operations bij het Eindhovense Rhodix, waar hij een substantiële bijdrage heeft geleverd aan de groei en professionalisering van het bedrijf. Als Operational Accountmanager bij AAC Cosmos fungeert hij als technische vraagbaak voor zowel klanten als accountmanagers.

Zowel Termaat als Zeggelaar willen de dienstverlening van AAC Cosmos verder professionaliseren en de contacten met klanten intensiveren. En in dat laatste ligt volgens Termaat ook zijn kracht: "Ik ben graag met mensen in contact en wil met hen meedenken over oplossingen die de business vooruit helpen. Wanneer ik hiervoor inhoudelijk interessante producten en diensten kan aandragen, is dat een extra drive om klanten te adviseren over oplossingen die de bedrijfsprocessen optimaliseren in lijn met hun strategie. In mijn nieuwe functie bij AAC Cosmos vind ik deze combinatie terug."

"AAC Cosmos merkt dat er bij de klanten een grote behoefte is aan iemand die trends in de markt naar technische oplossingen vertaalt", stelt Zeggelaar. "Het is mijn taak om deze groep te bedienen. De klankbordfunctie die ik hiermee heb, is mij op het lijf geschreven."

"Door de aanstelling van beide heren maakt AAC Cosmos een enorme stap vooruit in haar dienstverlening", zegt directeur Michaël Smeeman. "We zochten specifiek naar mensen met jarenlange praktijkervaring die weten wat er speelt in de ICT-sector. Hierdoor kunnen zij op gelijke voet communiceren met onze klanten. Richard en Ilco beschikken in ruime mate over deze capaciteiten."

(378 woorden)