Ingezonden persbericht

Samenwerking Bistro WMC en Wiertz Personeelsdiensten bezegeld
-volop mogelijkheden voor horecapersoneel tijdens WMC in Kerkrade-

Kerkrade, 23 juni 2009. Van 9 juli tot 2 augustus staat Kerkrade in het teken van het Wereld Muziek Concours. Talrijke prominente muzikale gezelschappen doen mee aan spannende wedstrijden. Die worden door duizenden bezoekers gevolgd. In de Kerkraadse binnenstad ontstaat een muzikaal horeca spektakel met vertier voor jong en oud.

Bistro WMC met een locatie in het stadspark, een tent in de van Beethovenstraat en een locatie op de markt zorgt er voor dat bezoekers niets te kort komen op het gebied van eten en drinken. Marc van der Sluis (directeur van kasteel Erenstein, ZooHotel Brughof en de Winselerhof) is de initiator van Bistro WMC. "Wij gaan er voor zorgen dat de WMC gasten tot in de culinaire puntjes verzorgd worden" zo laat van der Sluis weten. "We zorgen voor een aangename muzikale omlijsting en we bieden heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Aangenaam voor individuele bezoekers en daarnaast uitstekend geschikt voor groepsarrangementen zoals bedrijven".

Partner op het gebied van personeel is Wiertz Personeelsdiensten. Deze week bezegelden regiomanager Igor Buck en Marc van der Sluis de samenwerking. "Van oorsprong zijn wij een Kerkraadse organisatie dus wij voelen ons verbonden met het WMC" zo laat Igor Buck weten. "Juist bij zo'n groot evenement dient de personele bezetting perfect afgestemd te zijn op de behoefte en Wiertz Personeelsdiensten is dan een goede partner". Van der Sluis: "De mensen van Wiertz gaan heel erg ver in hun dienstverlening en dat is ideaal. We kunnen personeel bij hun inhuren maar daarnaast ook slechts gebruik maken van hun Payroll Plus verloningsconcept voor de mensen die we zelf aandragen. Ook zorgen ze desgewenst voor het opleiden van de krachten en voor de juiste kleding. Alles is echt van A tot Z geregeld".

Horecakrachten welke tijdens het WMC graag aan de slag willen kunnen contact opnemen met een van de filialen van Wiertz Personeelsdiensten.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 15 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.



Ingezonden persbericht