Microsoft

Winnaars Microsoft Health Partner Awards 2009 bekendgemaakt

Schiphol, 9 juli 2009 - Microsoft Nederland heeft tijdens een feestelijk evenement de Microsoft Health Partner Awards 2009 uitgereikt. Met deze jaarlijkse prijzen worden Nederlandse partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld, op basis van Microsoft-technologie. De Microsoft Health Partner Awards worden uitgereikt in vijf categorieën. De winnaars van 2009 zijn Winvision, ChipSoft, Dataplus, Wortell en Performation.

De genomineerden voor de Microsoft Health Partner Awards 2009 in de verschillende categorieën:

* System Integrator of the Year: Imtech, PQR en Winvision;
* ISV/Solution Partner of the Year: ChipSoft, Crossing Channels en VCD;
* Licensing Partner of the Year: Agile Software, Dataplus en Insight;
* Innovator of the Year: Qurius, TCM en Wortell;
* Rookie of the Year: Accenture, Rubicon en Performation.

De winnaars:

* System Integrator of the Year: Winvision
Deze gedreven partner is strategisch actief op het gebied gezondheidszorg. Winvision brengt het Microsoft-platform en nieuwe technologie met grote overtuigingskracht onder de aandacht bij ziekenhuizen en zorginstellingen.

* ISV/Solution Partner of the Year: ChipSoft
Een zeer stabiele speler op de markt, die inmiddels ook in België succesvol is. ChipSoft slaagt erin steeds nieuwe ziekenhuizen aan zich te binden met het nieuwe zorginformatiesysteem
CS-EZIS.Net.

* Licensing Partner of the Year: Dataplus
Dataplus heeft zich zichtbaar ontwikkeld als beheerder bij verschillende koepelorganisaties in de zorg. Van alle Microsoft-partners heeft Dataplus de grootste klantenkring in de zorg. In samenwerking met system integrators geeft deze partner ook advies over Microsoft-oplossingen.
* Innovator of the Year: Wortell
Winnaar van de System Integrator Award in 2007 en 2008. Wortell slaagt er telkens in om op unieke manieren Microsoft-oplossingen te positioneren: bijvoorbeeld de applicaties IkPraat, Microsoft Surface en Het Nieuwe Werken.
* Rookie of the Year: Performation
Ingenieursbureau Performation heeft voor de integrale informatievoorziening in ziekenhuizen de rapportageomgeving CareBase ontwikkeld. Als Microsoft Gold Certified Partner heeft Performation in het afgelopen jaar tevens diverse business intelligence-trajecten succesvol uitgevoerd.

José Strijbos, Manager Health van Microsoft Nederland, reikte de awards uit. Ze schetste de voortdurend veranderende zorgmarkt en de kunde waarmee partners hierop inspelen: "Zowel aan de kant van de klant als de leverancier zie je het zorglandschap veranderen. Het is opvallend hoeveel nieuwe partners ieder jaar weer een plek in de zorgmarkt weten te veroveren en welke innovatie bestaande partners aan de dag weten te leggen. De ongekende drive van de partners brengt echte verandering in de zorg binnen handbereik."

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.

Gebruikers die technische ondersteuning zoeken, kunnen contact opnemen met de helpdesk van Microsoft Nederland: +31 (0)20 - 500 15 00

Microsoft en Windows zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.