Ingezonden persbericht

Dorcas houdt goededoelenveiling via internet

ANDIJK - Hulporganisatie Dorcas organiseert, in samenwerking met Proveiling, tot en met 15 juli een goededoelenveiling op internet. Via de veilingsite www.proveiling.nl worden diverse goederen aangeboden, zoals ballonvaarten, piano's, meubelen, pannensets, vazen en oude artikelen uit Hongarije. Alle goederen zijn door diverse sponsors kosteloos ter beschikking gesteld. De opbrengst van de veiling, inclusief het opgeld, komt helemaal ten goede aan de projecten van Dorcas onder de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika.

Op de veilingsite staan foto's van de verschillende goederen, verdeeld in categorieën. Daarnaast zijn de producten ook te bekijken tijdens de kijkdag die op zaterdag 11 juli van 10.00 tot 13.00 uur wordt gehouden bij het bedrijf Busstra B.V. in Luinjeberd, bij Heerenveen. Vervolgens kunnen de gekochte goederen op maandag 20 juli tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald. Meer informatie is te vinden op de site van de veiling.

Dorcas
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in achttien landen in Oost-Europa en Afrika 185 projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas helpt, geïnspireerd door Mattheüs 25, de allerarmsten in de wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging. In Nederland zijn tienduizenden vrijwilligers, ondernemers en giftengevers bij Dorcas betrokken. Meer informatie: www.dorcas.nl of tel. 0228 595900.



Ingezonden persbericht