Ingezonden persbericht

Amadeus Benelux en NS Hispeed versterken hun partnerschap

Hoofddorp, 9 juli 2009: Amadeus Benelux, één van de leiders in technologie en distributie oplossingen voor de reis- en toerisme industrie, en NS Hispeed hebben gezamenlijk een nieuwe Benelux Rail Module ontwikkeld. De nieuwe module beschikt over de bestaande functionaliteiten en bouwt voort op de meest recente technologie om een tool te bieden, die zowel uitgebreid als gebruikersvriendelijk is voor reizigers. De nieuwe Benelux Rail module verhoogt tegelijkertijd de productiviteit van de reisagenten en wordt in juli 2009 vrijgegeven.

In de Belgische markt is een zelfde partnerschap tussen Amadeus en Rail1 aangekondigd.

Voor bedrijven is het in de huidige veeleisende zakelijke omgeving een must om op efficiënte wijze treinen te kunnen boeken in Amaedus e-Travel Management.

Amadeus Benelux en NS Hispeed richten zich in een tweede gezamenlijke ontwikkeling op het vergemakkelijken van het treinboekingsproces voor reisagenten. De bestaande integratie van @lantis, NS Hispeed's booking engine, in Amadeus Selling Platform wordt verder ontwikkeld zodat beide systemen naadloos zullen aansluiten.

Ron Heeren, Manager Sales NS Hispeed: "Wij zijn erg blij met de nieuwe ontwikkelingen en we zijn er van overtuigd dat we dankzij dit langdurige partnerschap met Amadeus een stap voorwaarts zetten in de distributie van treinreizen aan reisbureaus.

Luc Pannecoeck, General Manager Amadeus Benelux, voegt toe: "Amadeus Benelux blijft naar de toekomst kijken en streeft ernaar om de marktleidende leverancier van IT oplossingen te worden. We zijn blij dat de samenwerking tussen Amadeus Benelux en NS Hispeed het ons mogelijk maakt om zowel de corporate gebruikers als de reisagenten van de juiste tools te voorzien om de koopervaring, de klanttevredenheid en de productiviteit te verhogen."



Ingezonden persbericht