Ingezonden persbericht


Persbericht

Primeur voor website over Het Nieuwe Werken
Dik Bijl lanceert eerste deel van zijn nieuwe boek via Werken20.nl

Vanaf vandaag stelt Dik Bijl, ambassadeur van Het Nieuwe Werken bij Microsoft, het eerste deel van zijn nieuwe boek 'Aan de slag met Het Nieuwe Werken' beschikbaar via de website www.werken20.nl. Het manuscript is gratis te downloaden. Dik Bijl maakte in 2007 furore met zijn boek 'Het Nieuwe Werken' en lanceert in september de opvolger.

Voordat het boek definitief in de boekwinkels ligt, kunnen geïnteresseerden het al stapsgewijs lezen en erop reageren. Deze aanpak is conform een aantal van de principes van Het Nieuwe Werken: crowdsourcing en de mogelijkheid om feedback te geven.

Het eerste deel van het boek laat nog eens zien wat Het Nieuwe Werken (HNW) is; waarom het nodig is, wat er bij komt kijken en wat het oplevert. Het tweede deel, dat medio augustus beschikbaar komt, heeft tot doel om mensen en organisaties te helpen zelf aan de slag te gaan met Het Nieuwe Werken. Allereerst door te kijken hoe anderen dat gedaan hebben of doen. Daarna met handvatten over hoe bedrijven HNW binnen de eigen organisatie kunnen invoeren.

Arjan Hooiveld, initiatiefnemer van Werken20.nl is erg verheugd met de primeur. 'Ik vind het geweldig dat ook specialisten de website waarderen en ondersteunen. Daarmee ontwikkelt de site zich steeds meer tot hét startpunt voor informatie over slimmer en efficiënter werken'.

----------

Noot voor redacties,

Ingezonden persbericht