Politie Gelderland-Zuid

Agenten ook tijdens pauze actief

Tiel, 09-07-2009 o Woensdagmiddag omstreeks 12.45 uur is een 24-jarige vrouw uit Puiflijk op de Veemarkt in Tiel aangehouden voor eenvoudige mishandeling en vernieling.

De vrouw wilde op de Veemarkt in Tiel de bus pakken naar Druten maar had hier geen geld voor. Ze vroeg aan de vrouwelijke buschauffeur of ze toch mee kon. De buschauffeur weigerde dat en verzocht de vrouw uit te stappen. De vrouw vroeg aan andere reizigers geld om zo toch het kaartje te kunnen betalen. Ook dit lukte niet. Weer werd aan haar gevraagd de bus te verlaten.

De vrouw stapte de bus uit maar bleef aandacht vragen. Zij kwam weer terug de bus in en maakte een slaande beweging naar de buschauffeur die de slag kon afweren. De buschauffeur vroeg wederom aan de vrouw de bus te verlaten. Op dat moment kwamen er twee agenten in burger voorbij. Zij zagen dat de vrouw tegen de bus schopte en daarbij ook een lamp vernielde. Zij bedachten zich geen moment en hielden de vrouw aan. De vrouw verzette zich tijdens de aanhouding hevig. Ze werd overgedragen aan de collegas die ter assistentie waren gevraagd. De vrouw werd op het politiebureau in Tiel ingesloten. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. (14)

Laatst gewijzigd 09-07-2009 8:10 | © Regio Gelderland-Zuid |