Ingezonden persbericht



---



Michael Wetzel verlaat internationaal bemiddelaar in autoverhuur; Wisseling van de wacht bij Sunny Cars

Hoofddorp, 9 juli 2009 - Sunny Cars heeft per 1 juli 2009 een nieuwe General Manager voor Nederland en België. Hans Knottnerus neemt vanaf heden de taken van Michael Wetzel in deze markten over. Wetzel verlaat om privéredenen per 31 oktober het bedrijf, waar hij de afgelopen twaalf jaar met veel succes werkzaam was. Daarna blijft hij nog aan Sunny Cars verbonden als zelfstandig adviseur.

Knottnerus (48) is een veteraan in autohuurland en beschikt over een ruime expertise. Hij heeft bij diverse internationale verhuurders gewerkt, zoals Hertz en National, waar hij verantwoordelijk was voor de sales en operations in de Benelux. De afgelopen zes jaar was hij actief voor Sixt Benelux. In deze periode heeft hij onder andere een franchisenetwerk voor Sixt in India opgestart. Knottnerus was bovendien al eerder werkzaam bij Sunny Cars als sales en operations manager. "Ik keer met veel enthousiasme terug op het oude nest. Het is voor mij een grote uitdaging om samen met het bestaande team in deze snel veranderende tijden de positie van Sunny Cars op de Nederlandse en Belgische markt verder te verstevigen en uit te bouwen," aldus Hans Knottnerus.

Kai Sannwald, oprichter en eigenaar van Sunny Cars, over de jarenlange inzet van medebestuurder Michael Wetzel: "Michael Wetzel is er mede verantwoordelijk voor dat Sunny Cars vandaag de dag beter dan ooit gepositioneerd is op de Europese autoverhuurmarkt, over een eersteklas verkoopstructuur beschikt en ook dit jaar zijn groei continueert. We zijn hem daar zeer dankbaar voor. Zijn uitgebreide know-how zullen wij dan ook in zijn toekomstige adviserende rol nuttig besteden. Ik ben ervan overtuigd dat met de keuze van Hans Knottnerus als zijn opvolger in Nederland en België de positie van Sunny Cars gewaarborgd is en we de huidige groei kunnen vasthouden."

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto's in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten.

Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto's op meer dan 5.000 vakantiebestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de internationale kwaliteits- en service-eisen. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl



Ingezonden persbericht