Ingezonden persbericht


Persbericht

GO Telecom krijgt award uit handen van Konftel

GO Telecom beleefde grootste sales-groei Konftel-producten in Europa

Dordrecht, 9 juli 2009 - GO Telecom, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft de 'Overall groei'-award gewonnen voor zijn sales-prestaties in de Benelux. GO Telecom kreeg deze award van Konftel, Europa's grootste leverancier van conferentietelefoons. In 2008 behaalde GO Telecom van alle Konftel-partners in Europa de meeste groei in verkoop van Konftel-producten.

Jaarlijks beloont Konftel zijn partners met awards in de categorieën 'Beste marketing', 'Beste sales', 'Overall groei' en 'Grootste omzet'. Normaal gesproken worden de awards uitgereikt tijdens het jaarlijkse Konftel Partner Event. Dit jaar is ervoor gekozen de awards individueel aan de winnaars uit te reiken.

Chris Smith, Sales Director EMEA bij Konftel, legt uit: "GO Telecom heeft bewezen specialist te zijn op het gebied van audioconferentieproducten in de Benelux-regio. Als partner vielen zij erg op vanwege hun toewijding aan het merk Konftel en onze technologie. Zij zetten hun groei door en hun manier van zaken doen past erg goed bij ons. GO Telecom verdient hiervoor erkenning en daarom verdienen zijn deze award."

Robert van Alphen, sales manager van GO Telecom voegt toe: "We zijn erg blij met het winnen van deze award. Onze mensen kennen alle ins en outs van het Konftel-portfolio en zien precies in welke situatie welke van de Konftel-producten het best ingezet kan worden. GO Telecom is dan ook zeer vereerd met deze waardering van Konftel."

(239 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over GO Telecom
GO Telecom importeert en distribueert voice & video communicatiesystemen (headsets, VoIP- en conferentietelefoons en videoconferentie). In de Benelux wordt een breed netwerk van resellers bediend, met specialisaties in telecommunicatie, IT, VoIP, data- of mobiele communicatie, kantoorvakhandel en audio/visuele dienstverlening.

Sinds 1996 is GO Telecom actief met vooraanstaande leveranciers, waaronder Polycom, ClearOne, Aastra, Plantronics, Konftel en LifeSize.