KPN NV

KPN Nieuws

Wildwatercomplex
Dutch Water Dreams en QYN verlengen samenwerking

Datum

9 juli 2009

Nummer

033

QYN, het narrowcastingbedrijf van KPN, en Dutch Water Dreams hebben besloten de succesvolle samenwerking te continueren en uit te breiden met 7 jaar.

Bij het unieke Olympische wildwatersportcomplex in Zoetermeer kan iedereen de sensatie van indoor surfen en wildwatervaren beleven. Rond de waterbanen staan grote beeldschermen opgesteld die tussenstanden en beelden van de deelnemers tonen. Daarnaast worden de schermen gebruikt voor informatie en commerciële boodschappen.

QYN directeur Arjan Groenewegen: 'Dutch Water Dreams is voor ons een mooi kanaal om te laten zien waartoe we in staat zijn met narrowcasting. Het publiek dat er komt in combinatie met de activiteiten die er mogelijk zijn maken dit voor ons een bijzonder interessante locatie.'

QYN is gevestigd in Rosmalen en levert narrowcasting-diensten (exploitatie, content en beheer) aan uiteenlopende bedrijven. Het bedrijf ontstond vier jaar geleden, toen KPN drie toonaangevende partijen in de narrowcastingmarkt samenvoegde en er een meerderheidsbelang in nam.