Ingezonden persbericht


persbericht

BURGER KING® gebruikt trendy Toshiba TEC kassa's in nieuw WHOPPERTM Bar concept

Amersfoort, 9 juli 2009 ­ Medio juni lanceerde BURGER KING GmbH zijn nieuwste gourmet WHOPPERTM Bar concept in Europa en koos ook hier voor de Toshiba TEC kassahardware en ­software. Toshiba TEC is de aangewezen leverancier van kassasystemen voor de BURGER KING® keten in Europa en heeft zowel de eigen restaurants van BURGER KING® als de franchisevestigingen in de gehele regio uitgerust met de meest moderne kassatechnologie. Bovendien staat 24 uur per dag, 7 dagen per week een technisch serviceteam beschikbaar. De eerste WHOPPERTM bar van Europa is gevestigd in het Einstein winkelcentrum in München.

Toshiba TEC heeft de standaard hardware- en softwareoplossing bij de WHOPPERTM Bar geïnstalleerd, bestaande uit: vier WILLPOS A20 kassa's, vier geldlades, vier creditcardmachines, vier TRTST-A15 dubbelzijdige printers, twee CRT schermen, twee Linerless Sandwich printers en twee TRST-A15 Expediter full order printers. De WHOPPERTM Bar zal tevens gebruikmaken van de BURGER KING® Back Office Antara softwaresuite, ontwikkeld door Toshiba TEC. Volgens Masamichi Kusunoki, de Europese CEO van Toshiba TEC, voldoet de WILLPOS A-20 aan de groeiende vraag binnen de hospitality en retailsector naar kassaterminals zonder de traditionele beperkingen. "De realiteit vandaag de dag is dat retailers vragen om prestatie, betrouwbaarheid, servicegerichtheid en design, allemaal voor een betaalbare prijs", aldus Kusunoki. "De WILLPOS A-20 voldoet aan al deze vereisten en is bovendien erg milieuvriendelijk doordat de processor 49% minder energie verbruikt dan de eerdere modellen." "Toshiba TEC is erg trots op onze kassaoplossing voor het nieuwe BURGER KING® hospitality concept en helpt de meerwaarde voor klanten te vergroten", vervolgt Kusunoki. "Tijdens economisch zware tijden is het van groot belang dat business partners in staat zijn om resultaatgerichte, gecoördineerde oplossingen en diensten te bieden." Over TOSHIBA TEC Europe
TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems (TERIS) beheert productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van POS-systemen (point of sale), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen over heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe levert totaaloplossingen: van consulting en systeemontwerp tot systeeminstallatie, bediening en onderhoud. TERIS heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services. TERIS is een onafhankelijk werkend bedrijf van Toshiba Corporation, de zesde grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 72ste grootste bedrijf ter wereld in termen van verkoop. Toshiba Corporation staat in Fortune Magazine op de 7de plaats van de meest bewonderde elektronicabedrijven ter wereld. Het is een toonaangevende producent van hoogtechnologische producten met meer dan 300 grote dochterbedrijven over de hele wereld. De wereldwijde omzet in 2006 bedroeg meer dan 60 miljard dollar. Meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen, is te vinden op de TERIS website:www.toshibatec-eu.nl.




Ingezonden persbericht