Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 9 juli 2009

Prezens: persoonlijke support, psychisch beter

Prezens is de nieuwe naam van het onderdeel van GGZ inGeest dat een samenhangend pakket biedt van preventie, advies en kortdurende behandeling. Veel mensen krijgen in hun leven te maken met psychische klachten. Met Prezens kunnen zij snel met hun problemen aan de slag, op een manier die het beste bij hen past.

Persoonlijke ondersteuning op maat, in de huisartsenpraktijken of dicht in de buurt, laagdrempelig en zonder lange wachttijden. Dàt is de kracht van Prezens. Er is hulp in groepen, individueel, via internet of via de telefoon. Wij werken samen met huisartsen, buurthuizen en scholen. Blijkt verwijzing naar specialistische hulp noodzakelijk, dan heeft Prezens het netwerk en de mogelijkheden om deze verwijzing snel en direct te regelen. Prezens heeft een permanente relatie met

VU medisch centrum en de Vrije Universiteit waardoor de wetenschappelijke basis en toetsing van al onze therapieën gewaarborgd is.

Prezens is onderdeel van GGZ inGeest. GGZ inGeest biedt specialistische psychiatrische zorg. Hierdoor kan Prezens een effectieve combinatie bieden van psychologische en psychiatrische zorg en ondersteuning. Dankzij onze ervaring en expertise én dankzij ons grote netwerk van specialisten, heeft Prezens samen met GGZ inGeest voor vrijwel iedere psychisch gerelateerde hulpvraag een passend antwoord. We zijn actief in de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Bennebroek.

Voor meer informatie over en aanmelding bij Prezens zie www.prezens.nl.


---

Noot voor de reactie

Voor meer informatie over Prezens kunt u contact opnemen met de dienst communicatie, Ester Verhoeven, E e.verhoeven@ggzingeest.nl of T (020) 788 5100.