Ingezonden persbericht




Donderdag 9 juli: Flow

Zonnige melodieën, swingende ritmes en her en der een druppel melancholie, dat is het kenmerk van bassist Flo Friedrich alias Flow. Hij speelde onder andere met de bekende popband Sugababes. Samen met gitarist Tim Langedijk en Jeroen Vrolijk wordt een unieke mix van latin-jazz en fusion ten gehore gebracht. Dit vloeiende trio speelt repertoire van Flo Friedrich's nieuwe CD 'Moving South'.

Met: Florian Friedrich (bas), Tim Langedijk (gitaar) en Jeroen Vrolijk (drums).

Zie ook: www.florianfriedrich.com en www.myspace.com/flobass

Noordpool. 21.30 u. ¤ 10. Open:21.00 u.
///einde persbericht///

Vrijdag 10 juli: Superswamp & DJ/VJ collectief Rundfunk

Aanstormend gitaartalent Jerôme Hol, toetsenist Bas van Lier en drummer Eric Kooger spelen samen in een splinternieuw trio. Vanavond presenteren zij hun dampende mix van funk, blues, jazz en gitaar-rock, voor het eerst in het openbaar onder de naam Superswamp. De uitgebreide staat van dienst van de heren, onder anderen: Candy Dulfer, Cosmic Scene en Gino Vanelli, belooft een avondje stevig grooven-op-niveau.

Vooraf, in de pauze en na afloop worden het live-optreden omlijst door dj/vj collectief Rundfunk uit Delft. Rundfunk rockt de dansvloer met rauwe funk, soulklassiekers, funky hiphop, dansvloer jazz, Jamiacaanse ska en een potje smeuïge latin boogaloo.

Zie ook: www.basvanlier.com, www.jeromehol.nl www.erikkooger.com en www.rundfunk.nl

Noordpool. 23.00 u. ¤ 8. Open:22.00 u.
///einde persbericht///

Nu ook! Vele interviews met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Anton Goudsmit, Preston Reed, Theo de Jong, Tom Beek, Wouter Hamel e.v.a..; www.badcuyp.nl/interviews.html. Leer ook bands/muzikanten kennen d.m.v. opnames van live optredens via www.badcuyp.nl/optredens.html; een nieuwe online service van de Badcuyp! De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische produkten.




Ingezonden persbericht