Ingezonden persbericht



MAN truck & bus b.v.


MAN trekt zich terug uit MAN with a mission Dakar team

Na de succesvolle periode 2005 t/m 2008 met als bekroning het winnen van de Dakar rally in 2007 en de TransOrientale rally in 2008 heeft MAN te kennen gegeven niet deel te nemen aan de rally in 2010 en zich terug te trekken uit het MAN with a mission team.

Wij kijken met veel trots terug op de afgelopen periode waarin wij met het team het maximaal haalbare hebben bereikt dat er te halen valt, de overwinning van de zwaarste rally ter wereld, Le Dakar. Een fantastisch podium om de kwaliteit van de MAN producten en ontwikkelingscapaciteiten te bewijzen. MAN loopt hierin graag voorop en heeft hier bewezen dat waar te maken. Echter het aan de top blijven vraagt continue investeringen in het team, iets wat de huidige economische situatie in de transportbranche, waarin onze klanten werkzaam zijn, ons op dit moment niet toestaat. Wij hebben daarom helaas moeten besluiten ons als MAN terug te trekken uit het MAN with a mission team. Op dit moment wordt met verschillende partijen gesproken over de toekomst van het team in het licht van de nu ontstane situatie. Zodra hierover meer duidelijkheid is zal hierover nader worden bericht.

MAN truck & bus b.v. is de Nederlandse importeur van MAN bedrijfswagens en bussen. MAN truck & bus b.v. maakt als werkmaatschappij deel uit van MAN Region West B.V., een joint venture tussen Pon en MAN Nutzfahrzeuge AG. MAN truck & bus werkt in Nederland nauw samen met een dealerapparaat van 11 dealers met 35 vestigingen.


MAN truck & bus b.v.

Marketing
Stuartweg 2
4131 NJ Vianen




Ingezonden persbericht