Jupiler nieuwe biersponsor FC Eindhoven


BREDA, 20090709 -- Voetbalclub FC Eindhoven en Jupiler zijn een partnerovereenkomst van vijf jaar aangegaan. Met deze samenwerking stroomt Jupiler tot en met 2014 door de tapkranen in het stadion van FC Eindhoven en geeft Jupiler door middel van sponsoring langdurige steun aan de Brabantse club. Het eerste Jupiler bier wordt geschonken op vrijdag 7 augustus tijdens FC Eindhoven - MVV Maastricht, de openingswedstrijd van het seizoen 2009/2010.

"We zijn erg verheugd dat Jupiler juist nu met ons deze overeenkomst heeft gesloten", aldus Ed Creemers, voorzitter van FC Eindhoven. "Het is een spannend jaar geweest voor FC Eindhoven en het vertrouwen dat hieruit spreekt sterkt mij in de overtuiging dat we een goede toekomst tegemoet gaan. Daarnaast is Jupiler uitstekend bier en onderneemt het merk veel initiatieven om de Jupiler League nog aantrekkelijker te maken, zoals de Gouden Stier Verkiezing. Bij FC Eindhoven zal in samenwerking met de brouwer een fraaie Jupiler Business Lounge worden ingericht, waar we onze trouwe supporters in een professionele ambiance kunnen ontvangen."

Vrijdagavond
René Bergmans, Sponsoring Manager Jupiler: "FC Eindhoven is een fantastische club met een rijke historie van 100 jaar. De samenwerking is voor Jupiler een belangrijke stap in de verdere groei van ons biermerk in het zuidoosten van Brabant. Ook zullen we komend seizoen met FC Eindhoven en de Coöperatie Eerste Divisie diverse media- en stadionactiviteiten ontplooien om de vrijdagavond op de kaart te zetten als dé voetbalavond voor de Jupiler League."

Het stoere en sportieve Jupiler is het snelst groeiende biermerk in Nederland. In korte tijd heeft het een sterke positie verworven in het betaald voetbal, onder andere via de Jupiler League en de sponsoring van dertien clubs.





Ingezonden persbericht