Overeenkomst inzake benoeming Dresser Wayne als voornaamste leverancier aan BP detailhandelslocaties

Overeenkomst inzake benoeming Dresser Wayne als voornaamste leverancier aan BP detailhandelslocaties

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20090709 --

Dresser Wayne (www.dresserwayne.com), een wereldwijde innovator van brandstofautomaten en technologieën voor de detailhandel en BP, PLC (www.bp.com), een van de grootste energiebedrijven, zijn een driejarige overeenkomst aangegaan. De overeenkomst benoemt Dresser Wayne als de voornaamste leverancier van brandstofautomaten aan BP’s detailhandelsbrandstoflocaties in Europa en Noord-Amerika.

“Wij zijn vereerd dat wij BP’s voornaamste brandstofautomatenleverancier blijven. De nieuwe overeenkomst bouwt voort op een lange en succesvolle relatie. BP is bekend om zijn innovatieve en op prestatie gerichte benadering. Dit zijn de belangrijkste idealen binnen Dresser Wayne, omdat wij er naar streven door te gaan met het leveren van voor de industrie toonaangevende oplossingen voor de forecourt,” aldus Neil H. Thomas, wereldwijd directeur van Dresser Wayne.

Alastair Greene, BP Europees inkoopmanager, zei, “Wij zien er naar uit onze relatie met Dresser Wayne voort te zetten. Hun wereldwijde aanwezigheid en reputatie op het gebied van kwaliteitsautomaten en forecourt-producten, zowel in de traditionele als de alternatieve brandstoftechnologie, waren belangrijk bij onze beslissing om ons vertrouwen in de brandstofautomaten van Dresser Wayne in onze winkels te continueren.”

Over Dresser, Inc.

Dresser, Inc. is marktleider als het gaat om de levering van toptechnologie infrastructuurproducten voor de wereldwijde energiebranche. Het bedrijf heeft vooraanstaande posities in een brede portefeuille van producten, waaronder kleppen, actuators, meters, schakelaars, regelaars, leidingproducten, motoren op aardgas, brandstofautomaten voor de detailhandel en bijbehorende verkooppuntsystemen en lucht- en gasapparatuur. Belangrijke namen in de Dresser-portefeuille zijn Dresser Wayne® brandstofsystemen voor de detailhandel, Waukesha® motoren op aardgas, Masoneilan® regelkleppen, Mooney® regelaars, Consolidated® drukverlichtingskleppen en Roots® blazers en rotary gasmeters. Het bedrijf beschikt over productie- en klantenservicevestigingen die wereldwijd op strategische locaties zijn gevestigd en verkoopmedewerkers in meer dan 100 landen. De website van het bedrijf is te vinden op www.dresser.com.

Over Dresser Wayne

Dresser Wayne, met haar hoofdvestiging in Austin, Texas, is een van de grootste business units van Dresser, Inc. en is pionier in de branche op het gebied van detailhandelbrandstof. Tot de innovaties van Dresser Wayne behoorde dat het bedrijf als eerste self-service consoles en gemengde-brandstofautomaten introduceerde in servicestations, in kaartlezers bij benzinepompen en betaalautomaten, radiofrequentie-identificatie betalingssystemen in de pomp en aan de dispenser gemonteerde touchscreen betalings-/communicatiesystemen. Daarnaast ontwerpt en verhandelt Dresser Wayne softwaresystemen die haar klanten op het gebied van detailhandelbrandstof in staat stellen tot het efficiënter beheren van de convenience store aspecten van hun bedrijf, waaronder voorraadcontrole, prijsboekbeheer, arbeidsbeheer en locatie-administratie. De Dresser Wayne website is www.dresserwayne.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Dresser Wayne
Lise-Lotte Nordholm, +46 40 360 553
Marketing Communications Manager, EMEA

lise-lotte.nordholm@dresser.com