Inschrijving Innovation Award gestart


Digikring Groot Amsterdam organiseert de Innovation Award 2009

AMSTERDAM, 20090709 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert voor de derde keer de jaarlijkse Innovation Award. In samenwerking met de Waag Society schrijft Digikring Groot Amsterdam de prijs uit met als specifiek thema 'Nieuwe Media en Maatschappij'. Amsterdam kent een bloeiende Nieuwe Media sector, met vele profit en not-for-profit organisaties. De prijsvraag staat daarom open voor alle partijen waarvan de innovatie bijdraagt aan een verbetering in de (lokale) samenleving.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Door innovatieve oplossingen kunnen Nieuwe Media een waardevolle bijdrage leveren aan onze beleving van de stad en omstreken. Inzendingen dienen daartoe concrete oplossingen aan te dragen hoe toepassing van Nieuwe Media kan bijdragen aan een oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk. De concrete bijdrage kan in deze betrekking hebben op politieke, economische, sociale en technologische aspecten van onze maatschappij. Actuele onderwerpen kunnen betreffen klimaat, vergrijzing, integratie, individualisering, economische crisis, etc.

Inschrijving sluit op 18 september 2009; de uitreiking vindt plaats op 15 oktober 2009 tijdens een spannende award avond waar alle genomineerden de kans krijgen zichzelf te presenteren. Naast een hoofdprijs zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt.

Bezoek www.i-award.nl of www.digikring.net voor meer informatie.

Digikring Groot Amsterdam





Ingezonden persbericht