Hoogst mogelijke score Keurmerk Beveiliging voor To Serve and Protect


To Serve and Protect nu zowel ISO- als VPB-gecertificeerd

AMSTERDAM, 20090709 -- To Serve and Protect (TSAP) heeft onlangs zowel het Certificaat NEN ISO 9001:2008 als het Keurmerk Beveiliging behaald. De onafhankelijke certificerende instelling DNV heeft het Amsterdamse beveiligingsbedrijf getoetst en direct geconstateerd dat To Serve and Protect aan alle gestelde eisen voldoet. Voor het Keurmerk Beveiliging haalde TSAP zelfs de hoogst mogelijke score.

Directeur Erwin Oudkerk is trots. "Door het behalen van het certificaat en het onderhouden van het kwaliteitssysteem (wat tot een jaarlijkse hercertificering leidt) geven we onze klanten extra zekerheid in dat we voldoen aan hun wensen en eisen. Kwaliteit bieden is goed, blijven werken aan verbetering is beter."

Hoogste score Keurmerk Beveiliging
Het Keurmerk Beveiliging is ingesteld door de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB). Het is een kwaliteitssysteem waarmee het serviceniveau en de kwaliteit van de dienstverlening gemeten wordt. To Serve and Protect voldoet ruimschoots aan de gestelde criteria. Directeur Marvin Irion: "Hiermee bewijzen we maar weer eens dat onze opdrachtgevers met TSAP een beveiligingsorganisatie hebben gekozen die kwalitatief hoogwaardige beveiligingsdiensten levert."

Kwaliteitszorg, -beheersing en -borging
ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Als een organisatie aan deze ISO-normen voldoet dan hanteert het bedrijf effectieve managementtechnieken om de processen binnen de organisatie te beheersen, te meten en te analyseren om de effectiviteit continu te verbeteren.

Ook opleidingen TSAP zijn gecertificeerd
Sinds 2006 wordt TSAP erkend als leerbedrijf door ECABO (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor onder andere veiligheidsberoepen), conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Daarmee is TSAP bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het mbo te verzorgen. Daarnaast verzorgt TSAP zelf Crebo-gecertificeerde opleidingen - alle beroepsopleidingen die geregistreerd staan in dit Centraal register beroepsopleidingen (Crebo) zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

To Serve and Protect