Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 26 juni 2009

NIEUW! Workshop schilderen in de natuur
Inclusief alle materialen en lunch

Op donderdag 9 juli of op zaterdag 11 juli van 10.30 tot 15.00 uur kunt u meedoen aan de workshop tekenen en schilderen. Deze wordt voor het eerst gegeven op een fantastische plek: het schilderachtige natuurgebied het Ilperveld aan de Kanaaldijk 32a, 1121 NX in Landsmeer.

U gaat creatief aan de slag en krijgt de kans te experimenteren met diverse materialen. De in de ochtend gemaakte schets of tekening, gaat u 's middags uitwerken tot een echt schilderij met acrylverf op doek. Heeft u nog nooit geschilderd of heeft u al vele jaren ervaring? U bent welkom op deze leuke workshop die gehouden wordt in een van de mooiste natuurgebieden van Noord-Holland. Landschap Noord-Holland zorgt voor alle materialen, koffie, thee en lunch. Meer informatie over de docente Marina Rupert vindt u op www.marinarupert.nl.

De kosten bedragen ¤ 60,00 per persoon. Beschermer van Landschap Noord-Holland betalen slechts ¤ 50,00. Aanmelden is verplicht en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland op tel. 088 - 006 44 55. Meer informatie over het bezoekerscentrum en de routebeschrijving vindt u op www.landschapnoordholland.nl/bezoekerscentrum.php.