Ingezonden persbericht


ALDI TALK by MEDIONmobile introduceert goedkoopste prepaid in de markt

Eenvoud voor een lage prijs zonder verborgen of bijkomende kosten

Amsterdam, 10 juli 2009 - ALDI TALK, de prepaid telefoon-kaart aangeboden door MEDIONmobile op het KPN-netwerk, lanceerde vorige week, op 1 juli 2009, bijzonder interessante nieuwe prepaid pakketten in Nederland. De ALDI TALK community, die al zeer populair is in Duitsland en in België, is nu ook toegankelijk voor mobiele telefoon-gebruikers in Nederland. Die kunnen voortaan genieten van de laagste beschikbare tarieven om te bellen en te sms'en van ALDI TALK naar ALDI TALK.

De prepaid pakketten van ALDI TALK zullen verkrijgbaar zijn in alle circa 470 ALDI-winkels in Nederland. De koper geniet nationale beltarieven van 6 cent per minuut van ALDI TALK naar ALDI TALK en 16 cent per minuut naar alle andere netwerken. De nationale sms-tarieven bedragen 6 cent per SMS onafhankelijk van het netwerk of de operator. De bedoeling van dit aanbod is een ALDI community te creëren rond een eenvoudig en glashelder mobiel telefonie-product voor een flink afgeslankte prijs en zonder verborgen kosten of starttarief.

Conform de welbekende reputatie van ALDI, dat uitblinkt in zowel food als non-food producten en mag rekenen op een gevestigd winkelnet in Europa, werd gekozen voor MEDIONmobile als favoriete Service Provider voor ALDI TALK.

De eenvoud en het gebruiksgemak van ALDI TALK wordt het best geïllustreerd door het betaalprincipe en de structuur met slechts één tarief. Het ALDI TALK prepaid Startpakket - met ¤ 10,- beltegoed, een SIM-kaart en een mobiel telefoonnummer - is beschikbaar bij alle ALDI kassa's voor slechts ¤ 9,99. Nieuwe klanten kunnen ofwel het ALDI TALK-mobiel nummer op de MEDIONmobile SIM-kaart van het Startpakket gebruiken of hun oude nummer gratis meenemen. Opwaarderen kan via de mobiele telefoon na aankoop van de ¤ 10,- of ¤ 20,- voucher in één van de Nederlandse ALDI-Winkels.

Vanaf juli 2009 kunnen alle ALDI TALK-klanten in Nederland bellen naar andere ALDI TALK-gebruikers tegen het laagste tarief op de markt, de klok rond en het hele jaar door.

ALDI TALK (by MEDIONmobile)
Cent/min. of SMS
On tariff (ALDI TALK naar ALDI TALK)

Oproepen
6
Sms
6
Nationale oproepen

Alle andere netwerken
16
Sms
6
Voicemail
6
Starttarief
Gratis

Na de eerste minuut loopt de teller voor de klant per seconde. Internationale oproepen worden ook aangeboden aan concurrerende tarieven. Dit product is ideaal voor families, goede vrienden en communities, want als die elkaar overtuigen om over te stappen op ALDI TALK, dan levert dit de interessantste voorwaarden op voor iedereen.

Christian Eigen, CFO van MEDION, legt uit: "We leven in een wereld die alsmaar kleiner wordt: mensen komen dichter bij elkaar via technologie maar betalen daar steeds meer voor. Met ALDI TALK hopen we het verschil te maken door gemeenschappen dagelijks te laten genieten van de troeven van een betrouwbare en frequente communicatie via mobiele telefonie met een gevoelig lager kostenplaatje. De keuze van onze partners in deze onderneming, ALDI en KPN, benadrukt ons engagement voor servicekwaliteit en duurzaamheid."

Meer informatie op www.medionmobile.nl

Over MEDION
MEDION AG is een naamloze vennootschap die genoteerd is op de Duitse beurs (SDAX). Het bedrijf is gevestigd in Essen (Duitsland), stelt circa 1200 mensen te werk en noteerde een omzet van ongeveer 1,6 miljard euro voor boekjaar 2008. Het businessmodel van MEDION beoogt innovatieve trendproducten van goede kwaliteit met een aantrekkelijk design die voor lage prijzen aan grote consumentengroepen worden aangeboden in het domein van consumentenelektronica. Naast de traditionele Europese, promotiegestuurde business van de consumentenelektronica houdt MEDION zich steeds meer bezig met de ontwikkeling en marketing van extra diensten, vooral in het domein van telecommunicatie (MEDIONmobile), downloads en online diensten.