Heijmans N.V.

HEIJMANS KONDIGT DE PRIJSSTELLING VAN DE RUMP PLAATSING AAN VOOR ¤0,90 PER RUMP CERTIFICAAT

's Hertogenbosch, 10 juli 2009 - Heijmans N.V. ('Heijmans' of de 'Onderneming') kondigt vandaag aan, in verband met de 6 voor 1 claimemissie (de 'Aanbieding') van 144.435.504 nieuwe certificaten van gewone aandelen in het aandelenkapitaal van de Onderneming met een nominale waarde van ¤0,03 ('Aangeboden Certificaten'), de prijs en de plaatsing van de Aangeboden Certificaten waarop niet is ingeschreven door het uitoefenen van overdraagbare inschrijvingsrechten (de 'Rechten') gedurende de inschrijfperiode (de 'Rump Certificaten').

Tevens wordt verwezen naar het eerder vandaag gepubliceerde persbericht waarin de inschrijving van 86,6% op de claimemissie en de Rump Plaatsing (zoals hieronder gedefinieerd) zijn aangekondigd.

De Underwriters hebben Heijmans medegedeeld dat 19.352.070 Rump Certificaten zijn verkocht door middel van een onderhandse plaatsing in Nederland en bepaalde andere jurisdicties (de 'Rump Plaatsing') voor ¤0,90 per Rump Certificaat. De Rump Plaatsing waas ruim overtekend.

Aangezien de totale opbrengst van de aangeboden en verkochte Rump Certificaten in de Rump Plaatsing, na aftrek van eventuele kosten die samenhangen met het verwerven van deze kopers (inclusief eventuele omzetbelasting die niet in vooraftrek kan worden gebracht), de totale uitgifteprijs van de Aangeboden Certificaten overschrijdt (deze opbrengst, 'Meeropbrengst'), is iedere houder van een Recht dat niet werd uitgeoefend aan het einde van de uitoefenperiode gerechtigd tot het ontvangen van een deel van de Meeropbrengst in contanten in verhouding tot het aantal niet uitgeoefende Rechten, zoals weergegeven in het effectendepot van de betreffende houder voor een bedrag van ¤1,20 per niet-uitgeoefendd Recht (de 'Betaling voor Niet-uitgeoefende Rechten'). Voor meer informatie wordt verwezen naar het prospectus gedateerd 29 juni 2009 (het 'Prospectus').

De Betaling voor Niet-uitgeoefende Rechten aan de houders van niet uitgeoefende Rechten zal zo spoedig mogelijk na de voltooiing van de Aanbieding worden gedaan. Het bedrag zal worden overgemaakt aan deze houders via de girale systemen van het Nederlands Centraal Instituut voor Giraal Effectenverkeer B.V. (Euroclear Nederland). Betalingen zullen enkel geschieden in Euro's, zonder rente en na inhouding van eventuele van toepassing zijnde belastingen. In het geval deze houders de Betaling voor de Niet-uitgeoefende Rechten niet binnen een redelijke termijn na de voltooiing van de Aanbieding hebben ontvangen, dan dienen zij contact op te nemen met de financiële bemiddelaar waar zij de niet uitgeoefende Rechten houden. Toewijzing van de Aangeboden Certificaten vindt vandaag plaats. Voltooiing van de Aanbieding vindt naar verwachting plaats op 15 juli 2009. Heijmans verwacht dat de Aangeboden Certificaten zullen zijn genoteerd en dat de handel in de Aangeboden Certificaten zal aanvangen op Euronext Amsterdam van NYSE Euronext op of rond 15 juli 2009 om 09:00 uur Nederlandse tijd, onvoorziene omstandigheden daargelaten.