Gemeente Winschoten


Vrijdag 10 juli: 26ste Nacht van Winschoten!

Op vrijdag 10 juli a.s. wordt in Winschoten de 26e editie van de Nacht van Winschoten gevierd. Winschoten maakt zich op voor tienduizenden bezoekers uit de gehele regio aan beide zijden van de grens. Dit evenement is één van de grootste in Groningen.
De gehele binnenstad, van het Oldambtplein naar de Venne, van de Langestraat tot en met het Marktplein, het Schönfeld- en het Israëlplein staan bol van de activiteiten voor jong en oud. Op diverse podia in het centrum zullen bands optreden.

Op het Burgemeester Schönfeldplein vindt u traditiegetrouw de Deutsche Treff. Deze start uiteraard al eerder, maar wordt om 20.30 uur officieel geopend door de loco-burgemeester van Stadt Papenburg en Winschoten.

De marktkramen staan weer op de Venne en de winkels in het centrum zijn tot laat in de avond geopend. Op het Klinkerplein vindt u de traditionele kermis.

De 26e Nacht van Winschoten wordt om 19.30 uur officieel geopend door loco-burgemeester de heer H. Jansema in de Tramwerkplaats O.G. aan de Havenkade-west 3 in Winschoten.

De organisatie van de Nacht van Winschoten is in handen van het catering- en organisatiebedrijf Diner Mobile BV uit Assen.