BINK36 is bruisend bolwerk met 200e ondernemer

10/07/2009 10:00

Vestia Den Haag Zuid-Oost

BINK36 is dé plek voor kunst en cultuurmakers, startende, creatieve en innovatieve ondernemers. Sinds 2007 vestigen allerlei bedrijven zich in de voormalige kantoren van KPN op de Binckhorstlaan. En met succes. Ondanks de huidige financiële recessie biedt woningcorporatie Vestia Den Haag Zuid-Oost al aan 200 ondernemers betaalbare bedrijfsruimte. De 200e ondernemer Alan Bredenhorst, ontving tijdens de zomerborrel een fles champagne uit handen van wethouder Henk Kool van Sociale zaken, Werkgelegenheid en Economie. Bredenhorst start op BINK36 met een jongerenproject UCEE Station van Youth and the City.

Bink 36 wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Den Haag. In een korte toespraak liet wethouder Kool weten zeer blij te zijn met de bijdrage die Bink36 levert aan de ontwikkeling van Den Haag Creatieve Stad en de herontwikkeling van het Binckhorstgebied. Vestia Den Haag Zuid-Oost zet zich in als maatschappelijk ondernemer en stimuleert met dit unieke project talentontwikkeling en ondernemerschap. De locatie van BINK36, op het snijvlak van het centrum en de Binckhorst, biedt vele mogelijkheden om de plek te laten uitgroeien tot een bruisend bolwerk van creativiteit en innovatie.

Meer informatie over BINK36 en de bedrijven die zich op deze locatie hebben gevestigd, is te vinden op de website bink36.nl

Keuze in wonen

Vestia wil in de steden en dorpen waarin zij actief is, een grote variatie aan woonmilieus bieden. Om de keuze in wonen groter te maken, investeren we daarom fors in vernieuwing van buurten en wijken om differentiatie in woningbezit te realiseren. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt!

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.bink36.nl