Gratis AM-rijbewijs voor brommobielrijders

10/07/2009 10:47

HSP Reclame en Communicatie BV

Brommobielrijders die hun bromfietscertificaat nog moeten omruilen tegen het AM-rijbewijs moeten haast maken. Marktleider AIXAM helpt een handje en geeft in totaal 300 AM-rijbewijzen weg. De dealers houden bovendien een gratis Zomercheck.

Uiterlijk 1 oktober dient iedereen met een bromfietscertificaat (brommobiel, bromfiets, scooter) het AM-rijbewijs te hebben aangeschaft. Dit kan in het gemeentehuis, waarbij de kosten per gemeente variëren van 25 tot 60 euro.

Gratis Zomercheck

De actie valt samen met de gratis Zomercheck: Iedereen met een brommobiel kan dit 45 km-voertuig kosteloos laten nakijken op alle essentiële onderdelen.

Het laten checken van de brommobiel blijkt soms geen overbodige luxe, zeker niet als een koude- of warmteperiode aanbreekt. De AIXAM-dealer kijkt elk merk brommobiel na op zaken als verlichting, remmen, vloeistoffen, banden en koeling onder het motto 'Veilig op weg'.

Een afspraak maken tijdens de actieperiode hoeft niet. Onder het genot van koffie of thee kun je wachten totdat het voertuig is goed bevonden.

www.aixam.nl