Soulsterren Erykah Badu en Adele exclusief in bol.com studio op NSJ

10/07/2009 11:39

Creative Venue BV

Interviews live uitgezonden via website van bol.com

Soulsterren Erykah Badu en Adele exclusief in bol.com studio op North Sea Jazz

Nieuwegein - Bol.com ontvangt dit weekend twee internationale soulsterren in zijn eigen jazzstudio op het North Sea Jazz Festival. Grootheid in de soul- en jazzmuziek Erykah Badu, die normaal gesproken de media zoveel mogelijk vermijdt, geeft zaterdagavond na afloop van aan haar optreden een exclusief interview. Naast Badu verschijnt zondag de in Nederland inmiddels razend populaire artieste Adele ook in de studio.

De exclusieve interviews zijn vanuit de bol.com jazzstudio online live te volgen via de website www.bol.com/nl/m/muziek/mini-music-nsj2009/. Op deze website is ook het programma van alle interviews terug te vinden. Bol.com verstuurt via zijn eigen North Sea Jazz Twitter aankondigingen van alle activiteiten in de studio, zodat liefhebbers direct op de hoogte zijn en via internet mee kunnen kijken. De highlights zijn ook terug te zien via social media websites Hyves en YouTube.

North Sea Jazz Twitter via: https://twitter.com/Bol underscore com underscore NSJ/

Hyves: http://billievanbolcom.hyves.nl/

YouTube: http://www.youtube.com/view underscore play underscore list?p=EA655608178CE1F7

Erykah Badu

Erykah Badu breekt in 1997 wereldwijd door met haar album 'Baduizm'. De plaat haalt meerdere keren platina en wint diverse Grammy Awards. In Nederland betekent de grote hit 'Call Tyrone' haar grote doorbraak. Badu is een fenomeen op het gebied van entertainment. Met albums en haar liedjes met politieke en maatschappelijke lading worden stuk voor stuk goed ontvangen. Ze wordt beschreven als ongrijpbaar, niet alleen vanwege haar verschijning maar ook omdat ze voor journalisten moeilijk te benaderen is. Na een stilte van enkele jaren bracht Erykah Badu vorig jaar weer een nieuw album uit.

Adele

De Engelse singer-songwriter Adele laat op haar debuutsingle Hometown Glory een veelbelovend geluid horen. In Nederland is haar debuutalbum '19' een groot succes. Bol.com heeft alleen al meer

dan 30.000 exemplaren van dit album verkocht. De jonge zangeres wordt uitgeroepen tot een van de veelbelovende artiesten van 2008. Haar werk wordt beïnvloed door artiesten als Etta James, Jill Scott en Suzanne Vega. Gewapend met krachtige stem en dito persoonlijkheid maakt Adele melancholieke soul/jazz die de wereld langzaam aan zal veroveren.

Meer informatie: www.bol.com