Gemeente Binnenmaas

Werkzaamheden regionaal bedrijventerrein beginnen

Op 28 april 2009 heeft het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland het bestemmingsplan Regionaal Bedrijventerrein Hoeksche Waard goedgekeurd. De aanleg van het regionaal bedrijventerrein kan nu beginnen. De eerste activiteit in dit kader is de aanleg van een tijdelijke ontsluitingsweg door middel van een verlenging van de Nijverheidsweg. Deze weg maakt het mogelijk om met het voorbelasten van de gronden (het aanbrengen van zand om de zetting van gronden te versnellen) te beginnen.

Werkzaamheden

Het is mogelijk dat de betreffende werkzaamheden enige overlast zullen veroorzaken. Wij zullen deze overlast uiteraard zoveel mogelijk proberen te beperken. De werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden betreffen:

* het verwijderen van bomen en struiken;

* het aanbrengen van de bouwontsluiting voor het regionaal bedrijventerrein;

* het eerste deel van de voorbelasting van het terrein;

Planning

De werkzaamheden beginnen op 20 juli 2009 en kunnen naar verwachting binnen 4 weken worden afgerond. Verkeer op de Nijverheidsweg zal gewoon doorgang kunnen vinden tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Omwonenden en bedrijven aan de Nijverheidsweg zijn inmiddels van de werkzaamheden op de hoogte gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René den Drijver, tel. 078 676 44 33. Meer informatie over Bedrijvenpark Hoeksche Waard vindt u op www.bedrijvenparkhw.nl.