Gemeente Waalwijk gratis gebruikte pc

Gemeente Waalwijk biedt gratis haar gebruikte pcs aan Vanwege een automatiseringslag - ter voorbereiding op de verhuizing naar het nieuwe stadhuis - heeft de gemeente Waalwijk de afgelopen weken ruim 250 pcs vervangen door thin clients (kleine computerkasten). De gemeente heeft zelf geen doel meer voor deze pcs en heeft een goede besteding gezocht voor de computers: 50% van de pcs wordt kosteloos aangeboden aan Waalwijkse stichtingen, verenigingen, scholen en instellingen. De overige 50% is beschikbaar voor het eigen personeel.

Specificaties pc
De computers worden kaal afgeleverd: de gemeente wist alle data en software van de pc. De gebruiker moet er dus zelf Windows op installeren. Het gaat om een pc:
o met toetsenbord en muis;
o met ingebouwde netwerkkaart, voor eventuele internetaansluiting of netwerk;
o zonder beeldscherm;
o zonder software.

Organisaties die in aanmerking komen voor een pc De volgende organisaties komen in aanmerking voor één of meerdere computers:
o In de gemeente Waalwijk gevestigde scholen;
o In de gemeente Waalwijk gevestigde stichtingen, verenigingen, sociaal maatschappelijke- en culturele instellingen. Voorwaarde is dat de organisatie ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. De computers worden niet aangeboden aan particulieren. Organisaties kunnen maximaal tien pcs aanvragen.

Aanvragen
Heeft u interesse in een pc, dan kunt u een mail sturen naar de gemeente Waalwijk via pc@waalwijk.nl. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij! U kunt uw pc, naar verwachting, ophalen vanaf medio augustus. Wanneer u de pc op komt halen, tekent u een afgifteverklaring.

Voorwaarden
o Pcs worden kaal afgeleverd: dus zonder besturingssysteem en ontdaan van gemeentelijke gegevens.
o De gemeente geeft geen garantie en serviceverlening op de apparatuur.
o De ontvanger is zelf verantwoordelijk voor het afhalen van de pcs. o De pcs worden niet aangeboden aan particulieren. o Maximaal tien pcs per organisatie.
o De gemeente is niet aansprakelijk voor de correcte werking van de apparatuur en voor eventuele schade ten gevolge van niet correcte werking.

Publicatie datum 06-07-2009