RTL Group

Dennis Weening tekent nieuw contract bij RTL 5

Dennis Weening en RTL 5 hebben vandaag hun handtekening gezet onder een vaste verbintenis. Komend seizoen blijft Dennis dus een vertrouwd gezicht bij de zender waar hij dit najaar onder andere het tweede seizoen van So You Think You Can Dance gaat presenteren en te zien is in Ibiza 24/7. In dit nieuwe programma worden alle facetten van het partyeiland belicht. Onlangs was de vrolijke presentator te zien in het zinderende spelprogramma Wipe Out en nam hij de kijker in Rude Tube mee naar de opvallende, populaire wereld van de internetfilmpjes. Eind vorig jaar ging hij in het programma Rock Nation samen met Edwin Jansen op zoek naar dé nieuwe Nederlandse rockband Stereo.

Remko van Westerloo, programmadirecteur RTL 5 en RTL 8: Dennis is het afgelopen jaar al een grote aanwinst gebleken voor RTL 5. Ik ben erg blij dat we hem nu exclusief hebben kunnen verbinden aan de zender. Dennis is een veelzijdig talent met een geweldige uitstraling. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking met hem.

Dennis Weening: Ik voel vanuit RTL veel vertrouwen en ze staan open voor nieuwe ideeën. Daarbij geeft RTL mij de ruimte om mij verder te ontwikkelen. RTL 5 is toch een beetje het stoute jongetje van de klas en daar voel ik mij dan ook erg in thuis. Ik heb er veel zin in.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie neemt u contact op met Susanne Kolfschoten van RTL Nederland communicatie, via 035-6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Een foto van de contractondertekening is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.