Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 8 juli 2009

Kids met Korting!
Holiday Inn mikt op gezinsvakantie

Ouders weten het maar al te goed: met twee maanden vakantie in het vooruitzicht wordt het moeilijk om de kids de hele zomer bezig te houden. Bovendien zijn, in het huidige economische klimaat, verre vakanties helemaal niet meer zo vanzelfsprekend voor de meeste families. Holiday Inn, dat deel uitmaakt van InterContinental Hotels Group (IHG), speelt handig in op deze trend met speciale aanbiedingen voor gezinnen die met kinderen reizen. Met 19 hotels in België en Nederland is er altijd een Holiday Inn in de buurt!

De vakantie is amper begonnen en de verveling slaat al toe ; een fenomeen dat veel ouders ongetwijfeld herkennen. Holiday Inn biedt daarom een aantal interessante formules aan voor gezinnen die er even met de kids tussenuit willen. Zo kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis op de kamer van de ouders verblijven en biedt Holiday Inn de kleintjes onder de 13 jaar ook een gratis ontbijt aan. Als kers op de taart, eten kinderen tot 12 jaar* bovendien zowel 's middags als 's avonds gratis mee van het kindermenu, indien een van de ouders een gewone maaltijd in het restaurant nuttigt. Een kindermenu bevat bovendien heel wat leuke extra's om de kleintjes mee te verrassen en ze bezig te houden aan tafel. Het speciale programma Kids Stay & Eat Free** is geldig in alle Holiday Inn hotels ter wereld. Voor een kamer betaal je deze zomer gemiddeld ¤ 75***. Geen reden dus om nog thuis te blijven!

Of het nu gaat om een uitgelopen dagtripje, een weekendje weg of een heuse vakantie, met in België alleen al acht Holiday Inn en vijf Express by Holiday Inn, staat er altijd een lekker bed te wachten. Waarom de stress opzoeken van de files als je rustig kan nagenieten van alle comfort dat Holiday Inn te bieden heeft na een bezoek aan -pakweg- het Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke of het Hergé-Museum in Louvain-la-Neuve? www.knokke-heist.be en www.hergemuseum.be

Bij de buren op bezoek
Ongeacht welke stukje van Belgie je wilt gaan bezoeken, net over de grens valt er altijd een nieuwe wereld te ontdekken.

Een greep uit het aanbod:

* Holiday Inn in het centrum van Brussel de ideale plek om met de kinderen naar het Speelgoedmuseum te gaan. In het museum vind je speelgoed van 1830 tot nu! www.museedujouet.eu
* Er heeft zich een geboortegolf afgespeeld in Antwerp Zoo. Zeker een reden om de jonge beesten te gaan bewonderen in de Antwerpse dierentuin. Niets fijner dan na een dagje dierentuin struinen een nachtje te blijven slapen! www.zooantwerpen.be
* Wilt u het onderwater leven gaan bewonderen? Dat kan in het Aquatopia in Antwerpen! Je vindt er meer dan 10.000 vissen en reptielen in hun natuurlijke omgeving. Laat je betoveren door de mooiste koraalriffen en ga in het regenwoud op zoek naar exotische vissen. www.aquatopia.be
* In Mechelen kunnen de kinderen zich de hele dag in het Technopolis vermaken. Fietsen op 5 meter hoogte? Een dutje doen op een spijkerbed? In dit Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie het allemaal! www.technolopis.be

De vele hotels van Holiday Inn zijn niet alleen de ideale uitvalsbasis voor elke vakantie maar ook het perfecte "plan B" voor een onverwacht logeerpartijtje of uitgelopen dagtripje.

Voor een overzicht van alle Holiday Inn, in België en ver daarbuiten, kun je terecht op www.ihg.com

--- Noot aan de redactie:

InterContinental Hotels Group PLC (IHG) uit Groot-Brittannië (LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)) is de grootste hotelgroep ter wereld wat het aantal kamers betreft. Via verschillende dochterondernemingen bezit, beheert, leaset of geeft IHG concessies in bijna 4000 hotels en meer dan 590.000 kamers in bijna 100 landen en gebieden over de hele wereld. IHG heeft een portefeuille erkende en vermaarde hotelmerken, waaronder InterContinental® Hotels & Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels and Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites® en Hotel Indigo®, en beheert ook 's werelds grootste getrouwheidsprogramma voor hotels, Priority Club® Rewards genaamd, dat wereldwijd meer dan 39 miljoen leden telt.

Op 31 december 2008 had IHG 11 hotels in Nederland, waarvan 1 InterContinental, 4 Crowne Plaza, 5 Holiday Inn en 1 Express by Holiday Inn Hotel.

Met meer dan 1700 hotels in ontwikkeling zal IHG ongeveer 150.000 medewerkers recruteren om de volgende jaren zijn globale expansie te ondersteunen.

IHG biedt informatie en online boekingen voor al zijn hotelmerken op www.ihg.com en informatie over het Priority Club Rewards-programma op www.priorityclub.com.

---