Ingezonden persbericht



---


Vogel's introduceert de 8000 Serie vloerstandaard

60°draaihoek biedt consumenten extra gebruiksgemak

Putten, Nederland, 10 juli, 2009 ­ Vogel's, wereldmarktleider in innovatieve bevestigings- systemen en meubelen voor audio- en videoapparatuur, kondigt de lancering aan van de nieuwe 8000 Serie Vloerstandaard ­ het ideale bevestigingssysteem voor flatscreen televisies voor diegenen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor wandsteunen.

Geen ruimte om iets op te hangen? Wenst u de flexibiliteit te hebben uw flatscreen overal in de kamer te kunnen plaatsen op elk moment? De 8000 Serie vloerstandaard neemt minder ruimte in beslag dan een traditioneel flatscreen meubel en biedt nog steeds de mogelijkheid een DVD-speler of een game console onder de TV op te bergen dankzij een geïntegreerde A/V-drager.

De totaaloplossing om uw flatscreen overal in de kamer te kunnen plaatsen... Flatscreens tussen de 32 en 50 inch (81 cm ­ 127 cm), tot 45 kilo, kunnen op de gewenste hoogte versteld worden dankzij de verstelbaarheid in hoogte en de 30° draaioptie naar

twee kanten biedt de gebruiker de mogelijkheid om televisie te kijken vanuit een optimale kijkpositie.

Kabels en dominostekkers kunnen netjes uit het zicht gehouden worden dankzij de kabelkolom en de verhoogde voet met opbergmogelijkheid.

Montage wordt vereenvoudigd door de ingebouwde waterpas zodat u zeker kan zijn dat uw flatscreen televisie recht hangt. Dankzij het smart AutoLock® single click systeem blijft uw TV stevig op zijn plaats.

Beschikbaarheid
De 8000 Serie vloerstandaard is verkrijgbaar in zwart of in een combinatie van zwart en wit.





Vogel's producten worden verkocht via nationale verkooporganisaties en distributeurs in verschillende landen. Bezoek de website www.vogels.com om het dichtstbijzijnde locale verkooppunt te vinden.

Om u te registreren op Vogel's persportaal, bezoek de website press.vogels.com en klik op ` i want to register' Geregistreerde gebruikers hebben toegang tot productspecificaties en beelden, maar ook andere nuttige informatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Noot voor redacties

Neem voor meer informatie contact op met:

Havoned
Laurens Bokhout
0341 ­ 359 054
L.Bokhout@havoned.nl

Over Vogel's
Vogel's is de expert en Europees marktleider in bevestigingssystemen en meubelen voor audio- en videoapparatuur. Continue innovatie en hoogwaardig design zijn al meer dan 35 jaar de belangrijkste drijfveren voor deze Nederlandse onderneming. Vogel's ontwikkelde in 1973 de eerste luidsprekersteun ter wereld. Sinds die tijd heeft het bedrijf een niet aflatende stroom geavanceerde oplossingen ontwikkeld, die het leven aangenamer en plezieriger maken. Dit heeft geresulteerd in de toekenning van een aantal prestigieuze internationale prijzen. Vogel's ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt tegenwoordig plaatsings- en bevestigingsoplossingen voor LCD- en plasmaschermen, projectoren, audio- en videoapparatuur en luidsprekers. De laatste innovatie is de complete 8000 Serie bestaande uit de SuperFlat en uiterst flexibele wandsteunen met bijhorende accessoires. Vogel's staat voor inventiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bezoek www.vogels.com voor meer informatie

Over Havoned
Havoned, dé partner in (trade-)marketing en verkoop van sterke merken in Audio Video plaatsingssystemen en Audio Video accessoires voor wederverkopers in de Nederlandse consumentenelektronica- en meubelmarkt.
Bekende merken hierbij zijn o.a. Vogel's, IXOS, Jamo, Tangent, Aldenkamp, Projecta en Dagetti. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en hebben daardoor een wereldwijde reputatie. Door haar complete assortiment is Havoned voor veel retailers dé partner. Bezoek www.havoned.nl voor meer informatie.




Noot van de redactie