Ingezonden persbericht


Persbericht
9 juli 2009

Hotel Leiden weer in de prijzen

Het is deze week weer feest voor het personeel van Hotel Leiden/Restaurant Het Haagsche Schouw. Nadat vorige week de 1e prijs in de wacht werd gesleept bij Leiden Culinair was er nu landelijke eer voor de Leidse vestiging van het Van der Valk Concern. Het terras eindigde op de 47e plaats in de Misset Horeca "terras top 100" en is daarmee het beste terras van de Leidse regio.

De Misset Horeca "terras top 100" is een competitie die sinds 2008 wordt gehouden. Dit jaar deden maar liefst 639 bedrijven een gooi naar de titel "terras van het jaar". Winnaar van 2009 is Café restaurant de Boterlap in Harderwijk. In Leiden zijn 2 terrassen doorgedrongen tot de beste 100 van Nederland. Hotel Leiden is op de 47e plaats geëindigd en Annie's behaalde een mooie 91e plaats.

De mystery guests kregen een uitgebreide vragenlijst mee en beoordeelden o.a. gastvriendelijkheid, snelheid van serveren, de kwaliteit van de gerechten en de verzorging van het terras. Hotel Leiden scoorde 100% op 6van de 8 criteria.

Meer informatie over:
Hotel Leiden : www.hotelleiden.nl


---

Noot voor de redactie,