Cendris

Persbericht


09.07.09 10:43

Cendris en KijkMijnHuis werken samen

Verhuizende consument en aanbieders komen samen op innovatief platform

Den Haag, 09 juli 2009 Cendris werkt samen met KijkMijnHuis, een online platform dat de verhuizende consument en aanbieders van producten en diensten op het gebied van de aankoop van een huis samenbrengt. Het biedt bedrijven vroegtijdig in het verhuisproces de mogelijkheid om gerichte acties en aanbiedingen te doen. Voor consumenten biedt het interactieve platform veel informatie over de aanstaande verhuizing.

Met deze samenwerking helpt Cendris bedrijven die woninggerelateerde producten en diensten aanbieden om via KijkMijnHuis in contact te komen met de consument. Michel Bagli van Cendris: Juist omdat bedrijven steeds meer online actief zijn en consumenten eerst online informatie zoeken, is een interactief platform een doeltreffende manier om de consument en de aanbieder samen te brengen. Hierdoor komt de juiste aanbieding op het juiste moment bij de juiste ontvanger terecht. Door de expertise van Cendris om elke consument te bereiken gecombineerd met het platform is het voor bedrijven mogelijk om actief in te kunnen spelen op de behoefte van de Nederlander gedurende elke levensfase, zoals het kopen van een huis.

Eigentijds interactief relatiegeschenk
KijkMijnHuis wordt ingezet als eigentijds relatiegeschenk tijdens het tekenen van het voorlopig koopcontract. De makelaar biedt de huizenkoper een eigen website aan. Voor de verhuizende consument is het platform naast nuttig en informatief ook gewoon leuk, stelt Bagli. Zo kan hij via de website vrienden en familie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rond de verhuizing door bijvoorbeeld een fotoalbum of een dagboek bij te houden. Daarnaast kan de consument gebruik maken van een contractmanager. Deze bewaakt de verloopdata van contracten waardoor de consument altijd op het juiste moment aanbiedingen krijgt voor goedkopere en betere deals. Consumenten hebben op de site een eigen mailbox waarmee zij gericht benaderd kunnen worden door bijvoorbeeld een makelaar of een adverteerder. Hierdoor kunnen bedrijven ook heel gericht klantenkaarten, kortingsbonnen en brochures op maat aanbieden.