Ingezonden persbericht



- persbericht -

SIN LADIES ONLY PARTIES PRESENTEERT:

SIN AT THE CHURCH - SIN SURPRISE SUMMER EVENT IN ARMINIUS ROTTERDAM

Rotterdam,5 mei 2009 - SIN Ladies Only Parties, hét event voor openminded vrouwen, organiseert een speciale surprise summer edition in een wel heel bijzondere setting. De monumentale 19e eeuwse Grote Kerkzaal van ARMINIUS Rotterdam vormt het decor voor een extra SIN-volle line up van DJ's, live performers, en surprise acts op vrijdag 10 juli 2009. Zij zullen, samen met het publiek, garant staan voor een avond vol SIN-ergy!

Meer informatie, online kaartverkoop (ticketclicker frontpage) en overige verkooppunten: www.donnadonna.org

Speciale 'Early Bird' actie: tickets 15 euro in de voorverkoop (doorprice 22,50)

SIN AT THE CHURCH
ARMINIUS ROTTERDAM Museumpark 3 Rotterdam
Routebeschrijving: www.arminius.nu
Vrijdag 10 juli
Doors open: 22 till 4

SIN is .
.. hét Ladies Only Events concept in Nederland en dat al drie jaar lang. SIN bestaat uit een aantal verschillende, in opzet en omvang variërende events die elkaar aanvullen en versterken. De meest bekende zijn de succesvolle Ladies Only Dance Parties, die gemiddeld tussen de 750 tot 800 bezoekers tellen. De laatste editie in de Maassilo Rotterdam trok ruim 850 bezoeksters. Verder is SIN zichtbaar aanwezig op de jaarlijkse Canal Parade tijdens de Amsterdamse Gay Pride, met een bezoekersaantal van een half miljoen één van de drukstbezochte evenementen van ons land. In 2009 breidt het SIN concept uit met een kleinschaliger event, dat mikt op de 400 bezoeksters. De eerste editie is hiervan is het SIN Surprise Summer Event SIN at the Church.

SINNERS zijn ..
.. openminded vrouwen, sterke vrouwen, ontwakende vrouwen, vrijgevochten vrouwen, sportieve vrouwen, ondernemende vrouwen en mooie vrouwen. De markt van vrouwen - alle vrouwen van alle pluimages -- tussen 20 en 50 jaar die outgoing zijn en geïnteresseerd in andere vrouwen. Vrouwen die open en onbevooroordeeld de wereld inkijken. Vrouwen die beleven willen en dat wil delen met andere vrouwen .. vriendschappelijk, seksueel, professioneel, de één een SINvol leven lang, de ander just for one night of SIN. SIN is Stijlvol Stout en Eigengereid Hip, Stylish yet sexy, voor de openminded, zelfbewuste vrouw van nú.

SIN staat ..
.. midden in de maatschappij, bewust en betrokken. Die maatschappelijke betrokkenheid toont zij door ook in te willen zetten voor andere, goede doelen waarin zij gelooft. Zo loopt SIN op 14 juni van dit jaar de Adidas Ladies Run voor Stichting Finn, die zich inzet voor een betere leefomgeving voor kinderen met epilepsie en hun familie.

Meer informatie over Sin en verdere SIN activiteiten op pagina 2 van dit persbericht.

--