Schrijfwedstrijd: Pamac jumpt voor Jump


GRONINGEN, 20090710 -- In samenwerking met de Nederlandse Hartstichting organiseert Uitgeverij PAMAC uit Groningen de schrijfwedstrijd 'PAMAC jumpt voor Jump'. Jump is het nieuwe jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting en volgt het Kinderhartenfonds op. Jump ontwikkelt activiteiten voor kinderen en jongeren om ze te verleiden gezond te leven.

Jump wil kinderen en jongeren bewust maken van hun eigen hart. Ze interesseren om met en voor hun hart te leven. Jump betrekt alle kinderen en jongeren tot achttien jaar, met en zonder aangeboren hartafwijking, bij alle activiteiten. Dus actief meedoen en meedenken. Het hart staat daarin altijd centraal.

Het thema van de schrijfwedstrijd is JUMP. Korte verhalen met een lengte tussen 2250-2750 woorden kunnen tot 30 september 2009 worden ingestuurd. Een deskundige jury selecteert in oktober de achttien beste verhalen die samen met twee gastverhalen als bundel worden uitgegeven. De bundel wordt gesponsord door het bedrijfsleven. Een deel van de opbrengst uit verkoop van de bundel is bestemd voor Jump.

Uitgeverij PAMAC stelt voor de drie als best beoordeelde verhalen prijzen ter beschikking van ¤ 100, ¤ 75 en ¤ 50.

Voor meer informatie: http://www.pamac.nl/schrijfwedstrijd.htm

Uitgeverij PAMAC





ingezonden persbericht