Politie Hollands Midden

Teylingen - Tijdelijke sluiting politiebureaus

Voorhout/Warmond, 10-07-2009 o Het politieteam Oegstgeest-Teylingen sluit van zaterdag 11 juli 2009 tot en met zondag 6 september 2009 de politiebureaus in Voorhout en Warmond. Voorgaande jaren is gebleken dat gedurende de zomervakantie het aanbod van bezoekers aan de bureaus Voorhout en Warmond zeer gering was. Daarbij is de beschikbare menskracht door de schoolvakantie ook bij de politie minder en is door het tijdelijk sluiten van deze twee bureaus de benodigde menskracht beschikbaar voor het werk op straat en het openhouden van de bureaus in Sassenheim en Oegstgeest.

Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden om aangifte te doen van een strafbaar feit of om voor andere zaken in contact te komen met het politieteam Oegstgeest/Teylingen.

Maak een afspraak met de politie Via het telefoonnummer 0900-8844 kunt u een afspraak laten inplannen in de agenda van het politieteam Oegstgeest-Teylingen. Van maandag t/m vrijdag, tussen 09.00 en 15.00 uur kunt u een afspraak maken op het politiebureau te Oegstgeest, Rijngeesterstraatweg 33. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur, kunt u een afspraak maken op het politiebureau te Sassenheim, Wilhelminalaan 25 (in het gemeentehuis).

Kom langs bij de politie Natuurlijk kunt u ook naar de politiebureaus in Oegstgeest en Sassenheim komen zonder afspraak. Het kan dan alleen zo zijn dat mensen die een afspraak hebben later binnen komen en eerder geholpen worden. De openingstijden zijn: Oegstgeest: maandag tot/met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur Sassenheim: maandag tot/met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur donderdag avond van 18.00 tot 20.00 uur

Internet aangifte Ook bestaat de mogelijkheid om via internet, via de pagina www.politie.nl aangifte te doen van de eenvoudige veel voorkomende strafbare feiten. U ontvangt dan de aangifte via de e-mail thuis op de computer.

Meer informatie: www.politie.nl/hollands-midden

Bij spoedeisende gevallen kunt u altijd 112 bellen!