Gemeente Veenendaal


Openstelling deel van Corridor zaterdag 9.00 uur


10 juli 2009 om 19.45 uur

Zaterdag 11 juli 2009, vanaf 9.00 uur worden de winkels in de Corridor gelegen tussen ETOS, V&D tot aan Multivlaai en de winkels vanaf de toegang aan de Tuinstraat bij Bakkerij Imminkhuizen tot en met First Man en Villa Happ weer opengesteld. De gangen en opengestelde winkels zijn volledig schoon. Hier kan vanaf dat moment weer met een gerust hart gewinkeld worden. De overige winkels blijven nog tot nader order gesloten.

Voorafgaand aan het besluit tot openstelling van het winkelcentrum door de eigenaar ING Real Estate, heeft de gemeente de twee genoemde winkelgebieden vrijdag vrijgegeven, nadat de Arbeidsinspectie de meetresultaten heeft goedgekeurd. Na dit positieve bericht heeft de eigenaar van het winkelcentrum de betrokken winkeliers geïnformeerd. De winkeliers gaan vanavond de nodige voorbereidingen treffen om morgen het winkelend publiek te kunnen ontvangen.

Â
Parkeren

Het winkelend publiek dat dit weekend met de auto naar het centrum van Veenendaal wil gaan, wordt via het dynamische parkeer-route-informatie systeem (PRIS) op eenvoudige en snelle wijze naar een vrije parkeerplek geleid.

Â

Actuele nieuwsberichten over dit onderwerp zijn te vinden op www.veenendaal.nl. Desgewenst kunt u de gemeente Veenendaal bereiken op het informatienummer (0318) 538 538.

.